MrYogusable napisał/a:
Aha, no bo przecież żartowanie z małych dziewczynek jest takie okrutne,co ?![]()
Jebie mnie Twoja opinia.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Chociaż nie, mam Cie w dupie.
Wiedziałem że nie zrozumiesz różnicy. Jesteś zwyczajnie zbyt tępy

Ale upieraj się dalej przy swoim.
Chciałbym także pogratulować wspaniałego czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że znęcanie się nad dziećmi jest okrutne, ale ty i tak takie coś "znalazłeś"
@XtravaganZa
Dobrze, że nazwał ją małą dz🤬ką, a nie starą k🤬ą. Chociaż jak w życiu będzie często dostawała w kość od życia to może się stoczyć.
Dobrze, że nazwał ją małą dz🤬ką, a nie starą k🤬ą. Chociaż jak w życiu będzie często dostawała w kość od życia to może się stoczyć.

j🤬e suczysko se zaslurzylo nieh sie cieszy rze jej nie wyj🤬em z kickflipa w morde bo hodzilem 20 lat na krawer mager :DDDDDDD
qtacz napisał/a:
j🤬e suczysko se zaslurzylo nieh sie cieszy rze jej nie wyj🤬em z kickflipa w morde bo hodzilem 20 lat na krawer mager :DDDDDDD
No Ciebie to całkiem poj🤬o

A może ona k🤬a go ukradła?!
Piękne. Podwójnie piękne, bo nie cierpię dzieci.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
XtravaganZa napisał/a:
Ja rozumiem, że można mieć czarne poczucie humoru, po to tu jestem nawet (@ mój post wyżej), ale wyzywanie małej dziewczynki od dz🤬k jest poniżej krytyki.
I ty niby masz 41 lat?
![]()
Jap🤬le tak czy tak wyrośnie na dz🤬ke.