👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Płeć Sniffer
Szybko! Jeszcze nie jest za wcześnie, by odstrzelić, nim urośnie!
łeb se odstrzel za swoj debilizm.
Szybko! Jeszcze nie jest za wcześnie, by odstrzelić, nim urośnie!
łeb se odstrzel za swoj debilizm.

@up
Tak to jest jak bachora wychowuje nie rodzic, ale banda dresiarzy.
To nie jest śmieszne ale żałosne.
Tak to jest jak bachora wychowuje nie rodzic, ale banda dresiarzy.
To nie jest śmieszne ale żałosne.
On z różowym wózkiem, a to drugie dziecko z reklamówką żulerką,aż strach pomyśleć co z nich wyrośnie.

Dzieciak prawdopodobnie cierpi na zespół Tourette'a, a więc jego zachowanie nie wynika ani ze złego wychowania, ani z podsłuchiwania kolegów.
Zespół Tourette’a – to wrodzone zaburzenie neurologiczne (a nie psychiczne). Charakteryzuje się występowaniem tików ruchowych i głosowych. Oznaką choroby może być, poza tikami, mimowolne przeklinanie lub wykonywanie nieprzyzwoitych gestów. Choroba dotyka 5 na 10 000 osób (jej objawy występują między 2. a 15. rokiem życia). Jest praktycznie nieuleczalna. Chorzy całe życie biorą leki, które osłabiają tiki.
Taki mały przykład jak to wygląda w wieku doroślejszym
Zespół Tourette’a – to wrodzone zaburzenie neurologiczne (a nie psychiczne). Charakteryzuje się występowaniem tików ruchowych i głosowych. Oznaką choroby może być, poza tikami, mimowolne przeklinanie lub wykonywanie nieprzyzwoitych gestów. Choroba dotyka 5 na 10 000 osób (jej objawy występują między 2. a 15. rokiem życia). Jest praktycznie nieuleczalna. Chorzy całe życie biorą leki, które osłabiają tiki.
Taki mały przykład jak to wygląda w wieku doroślejszym

sory kolego ale ten dzieciak tego nauczył sie od swojej własnej matki a nie od kolegów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie