👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ku,rwa ale alienada, nawet nie wiedzą na jakiej planecie są. A tak na poważnie. Kiedys chore dizecko rodziło sie raz na k.urwa milion, a teraz co czwarte, pozdrawiam specjalistów zywienia.

Wygląda, jak Fez z "Różowych lat 70-tych". (Bo mój poprzedni komentarz o treści "Fez
" naruszał regulamin)

Meva podobne pytanie zadałbym Tobie. Nazywanie niepełnosprawnych "TYM CZYMŚ" w moim światopoglądzie jest nie na miejscu. Prawdopodobnie jedyną różnicą między nimi a Tobą jest taka, że Ty masz przed nosem ekran monitora. Wiem, że sadistic jest specyficznym miejscem ale nawet tu czasami powinno się zastanowić nad poziomem swojej wypowiedzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie