Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-08-31, 23:24
Kiedyś dostałem zastrzyk rozkurczowy w tyłek. Lekarka ostrzegała że będzie boleć ,ale nawet nie spodziewałem się ża aż tak. Jakby mi ktoś noge wyrywał. W tym momencie przyszła mi do głowy jedna myśl- popieram eutanazję. Serio. I tak mam do dzisiaj. Jak ktoś ma tak cierpieć przez większość czasu jak ja wtedy to niech ma wybór.
Zgłoś
Izmael 2014-08-31, 23:30
Niektórzy mają po prostu mniejszą tolerancje na ból.
Zgłoś
HatakeIV 2014-08-31, 23:46
mogli mu znieczulenie poddać pierw (uwaga to jest żart)
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-31, 23:47
boże co za gościu
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-31, 23:58
pin napisał/a:

Ech ludzie, niektórzy po prostu tak mają, że się boją zastrzyków i koniec (achimofobia). Kumpel (32 lata) mdleje jak mu robią zastrzyk. Sam z tego łacha drze, bo nie to, że panika czy coś. Po prostu jak czuje igłę w skórze to film mu się urywa i tyle. Nie ważne czy widzi jak go kłują czy nie.

Dexter miałby ułatwioną robotę.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-01, 1:03 1
Przynajmniej dobrze że się nie zesrał
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-01, 1:55
Jestem ekspertem, wstrzykneli mu kwas. Dawać to na harda, tylko w pełnej wersji jak mu dupsko odpada...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-01, 5:37
Ja p🤬le, powiem tak: Nawet Son Go-Ku bał się strzykawek, a skoro największy twardziele ever się bał to każdy może.

Dziękuje dobranoc.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-01, 6:35
raz w dupe to nie pedał XD
Zgłoś
specodhec341 2014-09-01, 7:26 1
Igły? Dawajcie ich więcej!
O dziwo - im dłuższa, tym mniej boli. Najbardziej się to sprawdza przy znieczuleniach w kręgosłup. Jak masz mieć znieczulenie w kręgosłup i widzisz krótką, to lepiej sp🤬alaj, bo zaraz będziesz krzyczał jak ten koleś.
Ale najgorsze są te sk🤬iele - wenflony. Jak ci taki specu źle trafi, to masz fioletową łapę przez tydzień.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-01, 7:48
hmm... Pracownik budowlany z wieloletnim stażem prezentuje lekarzowi jak brzmi odgłos szlifierki wysokoobrotowej z regulowanymi obrotami chińskiej marki podczas pracy XD grunt to dobrze się zareklamować i koleżka ma już pewnie łazienkę do zrobienia u Pana Doktora.
Zgłoś
Dziamian 2014-09-01, 15:25
znam takich ludzi, dostanie zastrzyk to albo co mało się nie popłacze albo drze ryja podobnie, ale jak ma się bić to będzie lał do upadłego, c🤬j że zęby wybite, morda rozj🤬a, wtedy to mu nie przeszkadza, ale zastrzyk już tak
Zgłoś
mYOUsick 2014-09-01, 17:31
fremen007, a wiesz, że on nie istnieje?

podpis użytkownika

Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zgłoś