Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
konto usunięte 2014-08-31, 23:24
Kiedyś dostałem zastrzyk rozkurczowy w tyłek. Lekarka ostrzegała że będzie boleć ,ale nawet nie spodziewałem się ża aż tak. Jakby mi ktoś noge wyrywał. W tym momencie przyszła mi do głowy jedna myśl- popieram eutanazję. Serio. I tak mam do dzisiaj. Jak ktoś ma tak cierpieć przez większość czasu jak ja wtedy to niech ma wybór.
Zgłoś
Izmael 2014-08-31, 23:30
Niektórzy mają po prostu mniejszą tolerancje na ból.
Zgłoś
HatakeIV 2014-08-31, 23:46
mogli mu znieczulenie poddać pierw (uwaga to jest żart)
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-31, 23:47
boże co za gościu
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-31, 23:58
pin napisał/a:

Ech ludzie, niektórzy po prostu tak mają, że się boją zastrzyków i koniec (achimofobia). Kumpel (32 lata) mdleje jak mu robią zastrzyk. Sam z tego łacha drze, bo nie to, że panika czy coś. Po prostu jak czuje igłę w skórze to film mu się urywa i tyle. Nie ważne czy widzi jak go kłują czy nie.

Dexter miałby ułatwioną robotę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-01, 1:03 1
Przynajmniej dobrze że się nie zesrał
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-01, 1:55
Jestem ekspertem, wstrzykneli mu kwas. Dawać to na harda, tylko w pełnej wersji jak mu dupsko odpada...
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-01, 5:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-01, 6:35
raz w dupe to nie pedał XD
Zgłoś
specodhec341 2014-09-01, 7:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-01, 7:48
hmm... Pracownik budowlany z wieloletnim stażem prezentuje lekarzowi jak brzmi odgłos szlifierki wysokoobrotowej z regulowanymi obrotami chińskiej marki podczas pracy XD grunt to dobrze się zareklamować i koleżka ma już pewnie łazienkę do zrobienia u Pana Doktora.
Zgłoś
Dziamian 2014-09-01, 15:25
Zgłoś
mYOUsick 2014-09-01, 17:31
fremen007, a wiesz, że on nie istnieje?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem