👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem z czego wy się śmiejecie. Prawda jest taka, że jest on inteligentniejszy od większości z was.

Mularz napisał/a:
Nie wiem z czego wy się śmiejecie. Prawda jest taka, że jest on inteligentniejszy od większości z was.
Czytając Twoje wypowiedzi to z pewnością od Ciebie.
podpis użytkownika

angel napisał/a:
Czytając Twoje wypowiedzi to z pewnością od Ciebie.
To się ubawiłem

Gdybym chciał, to mógłbym należeć do Mensy, dostałem kiedyś taką propozycję, ale nie skorzystałem, bo już należę do jednego "kółka dyskusyjnego"

Dopiero teraz się zorientowałem, że mularz to pewnie kolejna prowokacja aex'a

Mularz napisał/a:
To się ubawiłem![]()
Gdybym chciał, to mógłbym należeć do Mensy, dostałem kiedyś taką propozycję, ale nie skorzystałem, bo już należę do jednego "kółka dyskusyjnego"![]()
ty co najwyżej mógłbyś należeć do listy dublerów tego Maćka.
A ta jego siostra też ma jakiś zdałniony łeb.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie