Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mandaryniak 2025-04-08, 6:27 2
A co najlepsze , chłop nic nie zapłacił
wysadzili go normalnie za tunelem xD
Zgłoś
htp 2025-04-08, 9:32
Podlasiak napisał/a:

Chyba jednak Choroszcz, bo z jakiego powodu tyle celebrytów z Warszawy przechodzi tam odwyk i leczenie? 🙂

A to przepraszam, nie wiem kto tam się leczy. Może mają fachowców z lepszym doświadczeniem.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-04-08, 9:32
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Transport dostał. Na wytrzeźwiałkę, albo do Choroszczy.

Wawa ma swoją placówkę nie będą biedaka na Podlasie wywozić
Zgłoś
sadisticsadisticsadistic 2025-04-08, 13:07
Mandat powinien dostac kieroca bolda ktory go w tym miejscu wysadzil.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-04-08, 18:22
Brak przeszukania i kajdanek, a potem płacz i lament bo Policjant zginął na służbie z broni czarnoprochowej.
Banda milicyjnych debili
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-09, 1:16
KremufkowyPotwor napisał/a:

Brak przeszukania i kajdanek, a potem płacz i lament bo Policjant zginął na służbie z broni czarnoprochowej.
Banda milicyjnych debili

Czarnoprochowce są takie malutkie, że wszędzie można je ukryć nie zawilgocając prochu.
Zgłoś
parapsychol 2025-04-09, 17:54
bareja tylko czekal na to
Zgłoś
ragzezonator 2025-04-10, 1:54
był trzeźwy, jakiś kierowca taksówki wywalił go w tunelu, policja zawiozła go na najbliższy przystanek autobusowy bez spisywania itp
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem