👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W napisał/a:
i to ma już 97 piw
![]()
Ze względu na autora.

BongMan napisał/a:
Teraz oddal się na ~2 metry i przeczytaj jeszcze raz.
2pac2 napisał/a:
Współczuję debilom którzy musieli podnieść dupę żeby to zobaczyć
Mała porada dla wszystkich rozciągnijcie kąciki oczów tak jak mają chińczyki i wszystko widać
![]()
Geniusze...
Ctrl+kręcenie rolką myszki.

Wow sprawiłeś, że wstałem z krzesła. Normalnie robią to kanapki

jestem w szoku, ze ktos w ogole ruszyl tylek zprzed, zeby to gowno zobaczyc

Mozna przycisnąc ctrl+ scroll od myszki i nie trzeba wstawać od kompa
@Up
Czyta sie komentarze przed napisaniem własnego gimbusie jeden.

@Up
Czyta sie komentarze przed napisaniem własnego gimbusie jeden.
Tam jest SPIER DALAJ, to nie wiem o co chodzi, jakiś francuz czy co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie