Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2021-06-02, 10:06 4
Jaka gównoburza... po pierwsze "dowcpiy" całkiem zacne i śmieszne po drugie Urban ma mega poczucie humoru i bardzo sadystyczne wiec genialnie się wpisuje do naszego portalu, nawet kiedyś ktoś tu napisał ze urban powinien być patronem sadistica.
Zgłoś
ProVVe 2021-06-02, 10:09 12
Jebie KK i tych zakłamanych sk🤬ysynow na czele z tym frankiem, ale jak łatwo wojownicy atakuja klechę to jest zabawne. Gdzie są Ci sami wojownicy kiedy ko🤬a bierze slub z 8 letnim dzieckiem? Dalej ja idę wyciągać czarnych z dziur, a reszta śmiało muslimow z ich gett . Tylko nie mówcie mi, ze nagle wam zapal opadl i ta pedofilią to w sumie nie taka straszna sprawa tylko o parafie wam chodzi . Jebac urbana w ten jego pusty komuszy łeb. Dzieci nie pamiętają, ale właśnie przez takich sk🤬ysynow mój ojciec np byl w więzieniu... Za "działanie przeciwko państwu". Nikt ich nie powywieszał i nie rozliczyl... przemalowali się jak ten kmiot i zyje opasłe bydle

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Konto usunięte 2021-06-02, 10:30 6
ProVVe napisał/a:

Gdzie są Ci sami wojownicy kiedy ko🤬a bierze slub z 8 letnim dzieckiem

W moim mieście nie słyszałem aby jakiś muslim wziął ślub z nieletnią. Do tego jeszcze żaden muslim w mojej okolicy nie próbuje wmawiac ludziom co jest dobre a co złe i jak mają żyć.

Za to w moim mieście niedawno powychodziły kwiatki z pewnym znanym księdzem. Do tego jeszcze 20 lat temu był przypadek że prokuratora się wzięła za sprawę ale po jakimś czasie ją umorzono.

Tak że, piwo za "żarcik" o klechach w dzieciach. Ale do do Urbana to masz rację, j🤬 go.
Zgłoś
hardowski 2021-06-02, 10:48 4
Małpkiskaczą napisał/a:

czekam, aż się zlecą prawakoidy sepleniące, że u was murzynów biją

To teraz roz🤬bię ci system, jestem prawakiem, jestem za aborcją i do tego jestem antyklerykałem...
Zgłoś
Konto usunięte 2021-06-02, 13:37 3
hardowski napisał/a:

jestem prawakiem, jestem za aborcją i do tego jestem antyklerykałem

Niektórzy mają małe móżdżki i potrafią dzielić ludzi tylko na tych lewych i prawych

Ty lew... Ty praw.... znaczy się Ty h🤬ju Ty
Zgłoś
voyagerkg1 2021-06-02, 16:02
Jak co .Wycieczkę do Czech

Zgłoś
Maggocik 2021-06-02, 17:43 3
Uwielbiam. Śmieszne jest.
Zgłoś
notak 2021-06-02, 19:03 1
pazuzu napisał/a:

Jaka gównoburza... po pierwsze "dowcpiy" całkiem zacne i śmieszne po drugie Urban ma mega poczucie humoru i bardzo sadystyczne wiec genialnie się wpisuje do naszego portalu, nawet kiedyś ktoś tu napisał ze urban powinien być patronem sadistica.

poniekąd, dobrze robi bo ociepla przez to swój wizerunek,,
ż🤬dzi tak mają, za i przeciw,
psychologicznie dobra manipulacja, zwłaszcza gdy ktoś inteligentniejszy,
a i taka ciekawostka którą wyczytałem kiedyś, elita niemców, faszystw,nazistów, zwał jak zwał te c🤬je które zabijały Polaków, miała ponadprzeciętny iloraz
Zgłoś
Gaiseric 2021-06-03, 15:08 1
Mam wielką nadzieję, że ta p🤬lona uszata czerwona świnia zdechnie w męczarniach. Oby tygodniami wysrywał swoje flaki w agonii.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2021-07-23, 19:24 1
Urbana znów poniosło
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-01, 15:51
notak napisał/a:

ktoś go nazwał kiedyś ,,Goebbelsem stanu wojennego,,
ciekawe dzieci czy wiecie dlaczego

Bo robił propagandę prawie jak k🤬izja teraz

notak napisał/a:

ktoś go nazwał kiedyś ,,Goebbelsem stanu wojennego,,
ciekawe dzieci czy wiecie dlaczego

Oj pamiętam, pamiętam. Robił propagandę prawie tak kłamliwą i nachalną jak TV PiS obecnie.
Zgłoś