👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I znowu wychodzą komuchy z worka na rym portalu. Niech za powtarzanie kłamstw i propagandy was "piekło pochłonie".
Co do Szumlewicza - dla tego gościa nie ma nadziei. Jest to książkowy przykład głupoty lewicy.
Co do Szumlewicza - dla tego gościa nie ma nadziei. Jest to książkowy przykład głupoty lewicy.

tds1974 napisał/a:
Jakkolwiek narod-owce nie będą próbowali propagować po goebbelsowsku własną, niby lepszą prawdę, tak od faktów nie uciekną. "Wyklęci" wymordowali setki niewinnych osób (w tym dzieci) tylko dlatego, że ich zdaniem byli Ż__ami, Białorusinami lub Ukraińcami.
Ich zasługi były wielkie, nie mniej wśród ich szeregów byli zwykli mordercy. Mordercy dzieci. To są fakty i żadne kłamstwo tego nie przekreśli. Czcząc tzw. "wyklętych" oddajecie między innymi tym mordercom cześć. Co kto lubi.
Cóż lepsi według ciebie NKWDziści, ludzie z bezpieki i czerwonoarmiści których ofiary nie liczy się w setkach czy tysiącach

Szumlewicz to jest agent prawicy, czytam go czasami i to jest niemożliwe, by ktoś był tak głupi - trolluje, by ośmieszyć lewactwo na naszą korzyść!

ProVVe napisał/a:
Walczyli z takimi jak ty... Lepiej zobacz jak twoje ukochane komuchy postepowaly milosiernie z Polakami...
Argumentacja typu "a u was bija murzynów" jest gówno warta. Faktów nie zmienisz, a jak chcesz być talibem, to wyjedź do domu swoich przodków, do Pakistanu. Dziwnym trafem narod-owce nigdy nie rządzili Polską i tak też z zostanie. Te 2% oszołomstwa, którzy używając retoryki goebbelsowskiej hejtują na forach typu sadistic to trochę za mało, że ogłupić ludzi kłamstwami. Mordercy dzieci to mordercy dzieci i choćbyś się zesrał, historii nie zmienisz.

Za żołnierzy wyklętych można uznać tych co walczyli w AK i potem byli represjonowani. Pozostali to zwykłe szumowiny które potrafiły spalić całą wieś i pozabijać starców i dzieci. Historyków tu się narobiło że ho ho - jest więcej niż pewne za dużo wdychanego kadzidła i słuchania "autorytetów" z kościoła rzymsko - pedofilskiego
Ten Szumlewicz ma program pt. "Ja Panu nie przerywałem" w Superstacji. W ten stacji udziela się też Max Kolonko. Ale raczej obaj mają inne poglądy... mam nadzieję...

Dowiedzcie się dlaczego np. Słowacy (i wielu Polaków) protestowali przeciwko budowie pomnika wychwalającego "Ognia" w Zakopanem. Wszędzie znajdą się łajdacy, po co być ignorantem i udawać, że coś co się popiera jest krystalicznie czyste.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie