📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te komentarze pod adresem BongMana sa juz takie nudne. Gdzie wejde w jakis kawal, to zaraz jakis gimbus napisze 'o brat bongmana' etc..

Pitis dołącza do war channelu.
- Cześć. Co robisz?
- Oglądam "Kawały Bong Man-a".
- Wyjdź i zamknij za sobą drzwi.
Edit:
I do tego warn...
Gdyby to jeszcze jakieś przewinienie było.
Chyba Administracja nie widzi co się tu na prawdę dzieje
- Cześć. Co robisz?
- Oglądam "Kawały Bong Man-a".
- Wyjdź i zamknij za sobą drzwi.
Edit:
I do tego warn...
Gdyby to jeszcze jakieś przewinienie było.
Chyba Administracja nie widzi co się tu na prawdę dzieje

bolerro napisał/a:
Weź BongMan.
Weź BongMan
genialne podsumowanie

nawiasem, mo(r)dki niech się lepiej zajmą tępieniem anal-fabetów
Chyba każdy widział ten film, ale to nadal nie jest śmieszne -,- człowiek przeczyta i w głowie jawi się tylko jedna myśl "aha" :/

wasek napisał/a:
oglądam sadistica i na każdej stronie po kilka jego "kawałów"
użytkownicy decydują o tym co znajduje się na głównej, jeśli ci się nie podoba to skasuj konto

BongMan masz u mnie piwo za każdy kawał jaki wrzucisz. Jeżdżą po tobie jak po burej suce a sami nic nie wrzucają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie