Gamge napisał/a:
@jeziorekpl,
Menu jest po Japońsku :]
Obrazek
Akurat po chińsku. Przy cenach jest symbol juana - chińskiej waluty.

@ smoke86 akurat yuan chiński i jen japoński mają ten sam symbol.
Chiński jest trochę bardziej 'kwadratowy' w pisowni. To jest japoński. Więc Japonia. xD
Co do chińsko-japońskiego fastfooda to na hardzie był film ze spożywaniem tam tego posiłku

jeziorekpl napisał/a:
@Gamge no co Ty ? sam na to wpadłeś ? Bo ja tych sk🤬ysynów skośnookich nie rozróżniam
, wiem, że jest ich razem 2/6 całej populacji świata, mają refleks jak ryba w wodzie , nap🤬lają dialektem którego nie da się rozróżnić do tego są poj🤬i i jak coś od nich kupie to rozp🤬ala się po miesiącu
![]()
Niech x = 2/6. Aby doprowadzić x do postaci p/q, gdzie q jest różne od zera, oraz p i q są względnie pierwsze, dzielimy obustronnie przez 2/2. Zatem:
x = 2/6 |:2/2
x = 1/3
Nie dziękuj.

@up K🤬a tępoto .... :facpalm: , nie każdy posiada tak wielką "erudycję" jak Ty w, ludzi na świecie jest 6 miliardów więc chciałem to podkreślić , ja p🤬le

jeziorekpl napisał/a:
@up K🤬a tępoto .... :facpalm: , nie każdy posiada tak wielką "erudycję" jak Ty w, ludzi na świecie jest 6 miliardów więc chciałem to podkreślić , ja p🤬le
![]()
Akurat Ty nie powinieneś nikomu mówić, że jest tępy. Tu chodziło tylko o to żebyś w końcu nauczył się upraszczać ułamki.
podpis użytkownika

jeziorekpl napisał/a:
![]()
O c🤬j, dobrze że podkreśliłeś. Dzięki!