Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Zasiadłem przy porannej kawie i poczułem chęć zagłębienia się w najmroczniejsze części internetu.
Powróciłem i mam dla Was tłuste okazy, które tam znalazłem.
Czułem się jak w mrocznym wymiarze w Stranger Things.

Macie k🤬a docenić moje poświęcenie dla społeczności Sadola.

Nawet mój super liberalny (dla was lewacki) łeb nie radzi sobie z takimi widokami.
Nigdy już nie będę taki sam. Po tym co tam zobaczyłem uszkodzenia w mojej psychice są nieodwracalne.
Chyba będę potrzebował kilka lat terapii i citalopram z xanaxem do chrupania.

Ostrzegam. Tego się nie da zapomnieć.
ukryta treść

Tu chyba komentarz jest zbędny ale skomentuję. Szczęśliwy rodzic LGBT karmi swoje szczenię.

Tłumaczenie dla patriotów co nie czają angielskiego.
James płacze bo musi zdecydować czy zażyć hormon blokery i stać się niewiastą czy pozostać chłopcem. Poj🤬ym chłopcem ale jednak.
Może James nie wie, że jak chce zobaczyć kuskę to nie musi jej hodować u siebie tylko wystarczy iść podglądać koleżanki w szatni tak jak to robi każdy normalny szczyl.
Żal patrzeć na jego starego. Ta mina mówi wszystko "przegrałem jako ojciec"

Bonusik. 9 letni draq queen oznajmia hejterom aby spożyli k🤬sa.

Nie p🤬lcie mi o lewackiej Europie. To są zdjęcia z USiA. Okoliczności pierwszego nie znam.

Dokładne tłumaczenie drugiego obrazka dzięki uprzejmości towarzysza ePeeL'a

Jamesa ZAPROWADZILI do kliniki poj🤬i rodzice, żeby wszczepić mu hormony blokujące (tu cytuje) "PUBERTY", czyli ten okres kiedy zaczynają Ci rosnąć włosy na jajach, brodzie i generalnie wszędzie i przechodzisz mutacje głosu do momentu bycia (tu cytuje) "young teen". James płacze bo boi się igieł, a te są konieczne do pobrania jego krwi, a poj🤬a Pani dr w ten sposób (czyli morfologicznie) chce sprawdzić czy James wchodzi w w.w. fazę dorastania. Po co? A po to, żeby ich synuś zdecydował czy dalej chce być chłopcem czy może zmieni zdanie i będzie chciał być dziewczynką. Jeśli dalej będzie będzie chciał zostać tej samej (tu cytuje) "gender identity" to podadzą mu hormon wprowadzający go w fazę dorastania (czyli "puberty"). Jeśli będzie chciał "zmienić swoją płeć (przepraszam moderatorzy) XD" to podadzą mu hormony adekwatne do wybranej płci, bo przecież jest ich ponad 50.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-06-15, 9:39 3
Więc masz na imię James.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 9:41 25
jaczurka napisał/a:

Więc masz na imię James.

hahahaha już rozumiem! że ja to on! hahahaha. Ale dobry żart.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-15, 9:46
Cieszę się, że zrobiłem ci radość na weekend
Zgłoś
nowynick 2018-06-15, 9:47 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 9:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2018-06-15, 10:01 8

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
ePeeL 2018-06-15, 10:02
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-15, 10:08 2
@abraxus
dobra juz sie tak nie podniecaj
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 10:28
Zgłoś
traf 2018-06-15, 10:41
Myśłałem że może chce się zamienić w koalę a tu że będzie kolejną podróbą kobiety.Takich już jest masa,nic nowego
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-16, 10:24
Zgłoś
banerr 2018-06-16, 22:03 2
To źli ludzie są.
Zgłoś
kanalistakp 2018-06-17, 13:12
Zgłoś
emperorzbigniew 2018-06-17, 13:15 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem