Fragment programu "Tak czy nie" - Janusz Korwin-Mikke kontra Armand Ryfinski.
Tym razem główną bohaterką jest dziennikarka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-11, 11:20
Ogólnie Korwin własnie mówi że by to duzo dało, że byśmy się mocno rozwijali itd ale nie wiem czemu dalej.
Rozumiem że te "pomoce" to wszystko są pożyczki i potem mamy długi przez to, hm?
konto usunięte
2013-06-11, 11:24
konto usunięte
2013-06-11, 11:28
Nie można być aż tak głupim. Raczej miała na myśli 'takich ludzi jak' Dmowski itd., a nie ich konkretnie.
konto usunięte
2013-06-11, 12:23
Oglądałem to wczoraj na żywo i najdebilniejszy był Ryfiński, który cały czas cisnął Korwina od faszystów i nazistów dyktatorów, po czym dodawał że należy skończyć z tym językiem nienawiści.
konto usunięte
2013-06-11, 12:33
konto usunięte
2013-06-11, 12:55
Cytat:
zobaczycie co się stanie jak zaczniemy być płatnikiem netto
Z tego co mi wiadomo to już jesteśmy.
konto usunięte
2013-06-11, 13:02
pi73rmaster napisał/a:
Z tego co mi wiadomo to już jesteśmy.
Na razie to jest jeszcze nieoficjalnie płatnikiem netto.
Zobaczysz co będzie jak ta wiadomość obiegnie kraj
Osobiście nie mogę się doczekać
fdM
2013-06-11, 13:53
Ten Ryfiński dobry jest ;D Najpierw wmawia Korwinowi, że demokracja jest najlepszym ustrojem, a potem stwierdza, że kraje niedemokratyczne się znacznie szybciej rozwijają, dlatego kraje demokratyczne muszą się łączyć (w Unii) aby im dorównać..
konto usunięte
2013-06-11, 13:57
fdM napisał/a:
Ten Ryfiński dobry jest ;D Najpierw wmawia Korwinowi, że demokracja jest najlepszym ustrojem, a potem stwierdza, że kraje niedemokratyczne się znacznie szybciej rozwijają, dlatego kraje demokratyczne muszą się łączyć (w Unii) aby im dorównać..
Dokładnie

hahahah no sam sobie zaprzecza.... nie da sie bronić idiotycznej teorii
konto usunięte
2013-06-11, 15:04
Mnie to jeszcze zastanawia ile jeszcze ludzie musza dostac po dupie by obalic ten rzad. Im dluzej bedzie rosnac ich nienawisc do systemu tym bardziej brutalniejsza bedzie egzekucja zdrajcow...
Socjalizm najgorsza droga dla kraju....
konto usunięte
2013-06-11, 18:53
dlaczego twoja śp prababcia daje dupy kretynom?
ma ktoś całość gdzieś ? ciekaw jestem riposty JKM
konto usunięte
2013-06-11, 19:28