👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda mi gościa który startował, startuje bądź będzie startować do tego czegoś. Wsadza łapę w gacie a tam c🤬j

darnext123 napisał/a:
Będę szczery jestem facetem hetero ale raz miałem zaszczyt bycia molestowanym przez laske z c🤬jem i mi się podobało. Każdy hejtuje do czasu aż sam tego nie doświadczy. Laski z c🤬jami są fajne i nie będą truły aż dupy jak typowa polka co jak co ale azjatki z c🤬jami to klasa sama w sobie.
Tia, molestował cie facet z cyckami i ci się podobało, ale jesteś hetero? 😂
Janko napisał/a:
Ja p🤬lę ona jest z k🤬sem
Może to być dwustronny sztuczny k🤬s którego z c🤬y nie wyjęła, nadzieja umiera ostatnia pamiętaj.
AlbertoNihilo napisał/a:
Tia, molestował cie facet z cyckami i ci się podobało, ale jesteś hetero? 😂
Najbardziej się oburzasz a jakby przyszło co do czego to pewnie pierwszy byś jej gałę obrobił...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie