Dziewczyna świetnie gra na perce,a to tylko przedsmak jej umiejętności.

Na YT znajdziecie ją pod nickiem: meytalll
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-01, 19:00
Cytat:
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
youtu.be/8FHAk2nOWxg Może ten filmik pomoże ci to zrozumieć? Skracanie słów świadczy o większej inteligencji społeczeństwa (szybsza wymiana treści).
sadol.pl/szalona-perkusistka-vt129444,15.htm1300183
I tak uważam, że kowery SOAD'u są zdecydowanie lepsze
demz
2013-04-01, 19:14
Już nie pierwszy raz ktoś tu ją wkleja, więc Ameryki nie odkryłeś niestety. Sam gram na perkusji i ten wałek jest dziecinnie prosty, każdy to zagra.
konto usunięte
2013-04-01, 19:18
konto usunięte
2013-04-01, 19:24
KamiloRD napisał/a:
Kłotnia metalo z🤬bów......
Dziękuję,to miły komplement
Robi to co lubi i nie oddala się od garów - piwko.
konto usunięte
2013-04-01, 19:48
gogul Pierdzielisz synu. Zajmij się laską grająca na perce a ja twoja się zajmę. Nic się nie martw. I odrobinę szacunku. Na sam jej widok się nie zlałem. Ale zaraz doustnie jej zaaplikuje skoro nalegasz ziom.
Fajna laska, ale niech nikt nie gada, że gra dobrze na perkusji, bo to akurat wierutne kłamstwo ; )
konto usunięte
2013-04-01, 20:44
crash' popękane - do obcięcia, z tym, że z tego jednego to już tylko splash'a zrobi
konto usunięte
2013-04-01, 21:24
ciekawe efekty daje jednoczesne odtworzenie filmiku tej perkusistki z wersją utworu "without drums"
konto usunięte
2013-04-01, 22:05
Gdzie sa cycki?!?!?!