Całkiem, całkiem? Ty chyba ślicznej dziewczyny nie widziałeś.
>
>

podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!

@up
zdejmij z niej fotoszopkę i postaw przed kamerą internetową cwaniaku
zdejmij z niej fotoszopkę i postaw przed kamerą internetową cwaniaku
Ona do mnie zezuje
Jedziesz? Nie masz za co pić.
podpis użytkownika
Piłeś? Nie jedź.Jedziesz? Nie masz za co pić.
nie wiem w które oko się patrzeć.
Btw: jak jedziesz na dz🤬ki to jaką najlepiej wziąć? rudą czy zezowatą?
zezowata bo por🤬asz i ci samochodu popilnuje.
podpis użytkownika
<lol>
mateo819 napisał/a:
Jej spojrzenie przypomina mi Ryuka z Death Note
![]()
Obrazek
Wez sie odemnie odp🤬l... Czuje sie gleboko dotkniety indeed.

A ja myśle że to bękart tego oto pana- widzicie to czy tylko ja jestem poj🤬y?

Ja jebie, zrobiła świetną parodię Justina Frajera a wy tylko o r🤬aniu Oo. Dłonie mi się kleją więc nie będę się dłużej wypowiadał!
Jak widzę ten post, to utwierdzam się w przekonaniu, że o gustach się nie powinno dyskutować. Owszem, może i nie miałbym nic przeciwko dojść w jej ustach itp. ale ona jest średnia z wyglądu. Zachowanie to inna kwestia.

No w sumie fajna jest, ale z drugiej strony chyba bałbym się z nią zostać sam na sam. Jej mimika i ta koszulka (kojarzy mi się ze szpitalem) sprawiają, że wygląda na psychopatkę.
Jak słyszałem ten żart po raz pierwszy, czyli zanim upowszechnił się stały dostęp do internetu, to pytanie brzmiało "jaka prostytutka jest najlepsza?" - mamy przykład "podwójnie pieczonego" suchara...
BTW widziałem w komentarzach coś o Bieberze. Jeśli to faktycznie jest przeróbka jakiegoś utworu z jego repertuaru, a wy o tym wiecie, to znaczy że słuchaliście oryginału. Znaczy że słuchacie Biebera. Znaczy że... mam mówić dalej?
paczfiko napisał/a:
Jak słyszałem ten żart po raz pierwszy, czyli zanim upowszechnił się stały dostęp do internetu, to pytanie brzmiało "jaka prostytutka jest najlepsza?" - mamy przykład "podwójnie pieczonego" suchara...
BTW widziałem w komentarzach coś o Bieberze. Jeśli to faktycznie jest przeróbka jakiegoś utworu z jego repertuaru, a wy o tym wiecie, to znaczy że słuchaliście oryginału. Znaczy że słuchacie Biebera. Znaczy że... mam mówić dalej?
@elwisniewie
Dokladnie!! ma oczy jak laleczka chucky
Dokladnie!! ma oczy jak laleczka chucky

podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie