Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:44
konto usunięte 2009-11-27, 21:24 1
Coraz gorsze zdanie mam o osobach piszących niektóre posty.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:30
Linekk napisał/a:

Coraz gorsze zdanie mam o osobach piszących niektóre posty.

Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:32
Baalp napisał/a:

Niezwykle cenna rada... ale nie skorzystam Nie znasz mnie więc sobie daruj tego typu wywody. Co do Hobby to na pewno nie jest nim XBOX i nigdy nie miałem problemów z pogodzeniem hobby z moimi dotychczasowymi związkami

ty tez mnie nie znasz wiec po czym stwierdzasz ze jestem pantofel? po swoich wywodach:)?

?
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:39
Nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda na to czasu i koniec tematu dzieciaczki
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:39
no 'niestety' ale już czas oficjalnie przerwać ten offtop (w którym sam brałem udział )
- Kto ZA?
dziękuję
Kto PRZECIW?
dziękuje
- Kto się wstrzymuje?
OK

Widzę wszyscy zgodni by zakończyć offtop tak więc dziękuje jeszcze raz i rozejdźmy się do 'domu'
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:45
Baalp napisał/a:

Nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda na to czasu i koniec tematu dzieciaczki

nie ma co tlumaczyc zbytnio,wiec nie marnuj czasu na forum MEZCZYZNO i idz pograj w tibie
Zgłoś
konto usunięte 2009-11-27, 21:51
ktoś mi streści na pw, o co ta cała gadka przez 4 pierwsze strony ?
Zgłoś
sveq 2009-11-27, 23:08
Zgłoś
lesiot 2009-11-28, 11:15
Zgłoś
Centurion 2009-12-02, 13:01 2
Zemścił się na jej laptopie

Zgłoś
konto usunięte 2009-12-02, 13:07
Następne filmiki będą z samochodami, domami... do czasu, aż ich aresztują za stanowienie zagrożenia dla samych siebie i innych?
Zgłoś
Modliszka 2009-12-02, 17:25
Ten przynajmniej się nie namęczył przy rozwalaniu owego sprzętu "raz a dobrze"
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-06, 19:35
murdoc napisał/a:

no cóż... rozwaliła Xboxa, ale pewnie dobrze się grzmoci.

Jesli z takim zapalem jak niszczyla xbox-a to chyba jednak nie. Kilka rzutow o podloze daloby lepszy efekt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem