Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cormax19000 2020-07-11, 21:02 1
Kto wybrzydza ten nie r🤬a ! Ja bym się spuszczał w te szkity Taka to zawsze siedzi w domu i jest posprzatane i obiad zrobiony, czasem jakiś włos w zupie pływa, ale c🤬j tam, ważne że tak wybranka zrobi wszystko dla swojego chłopa a nie wydaje kase na depilacje i kosmetyki i ooooj moj paznokieć jak na insta lub fb będe wygładać !! Takie najwierniejsze i zawsze chetne do j🤬ia, a gdzie dużo sexu to mniej awantur
Zgłoś
RoBoTRoN 2020-07-11, 23:09
cormax19000 napisał/a:

Kto wybrzydza ten nie r🤬a ! Ja bym się spuszczał w te szkity Taka to zawsze siedzi w domu i jest posprzatane i obiad zrobiony, czasem jakiś włos w zupie pływa, ale c🤬j tam, ważne że tak wybranka zrobi wszystko dla swojego chłopa a nie wydaje kase na depilacje i kosmetyki i ooooj moj paznokieć jak na insta lub fb będe wygładać !! Takie najwierniejsze i zawsze chetne do j🤬ia, a gdzie dużo sexu to mniej awantur

OOoooo i takie komenty to ja lubie! Spuszczanie w szkity na propsie dziś u mnie...
Zgłoś
Kostor 2020-07-12, 1:01 2
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2020-07-12, 21:49
polecę klasykiem

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Lutek102 2022-05-04, 21:37
Serio nie widzicie, że to prowokacja ? W ramach jakiegoś suchego pseudo-pranka typ kazał swojej babie przykleić sobie do stopy kłaki ścięte z głowy... i p🤬li o nastawianiu palców u stóp ... hahahha Śmieszne w c🤬j...
Zgłoś