👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WojciechKaruzelski napisał/a:
Nie ogarniam Cie mordo![]()
I co ja poradzę, że jesteś tępy? Ano nic. Mówi się trudno, żyj dalej. Widocznie urodziłeś się po to, by imponować nieletnim użytkownikom sadistic.pl. To nic osobistego, naprawdę.

heh, byłem na tej strzelnicy, było zajebiście (W sulejówku)
Ciekawe czy jej się cycki trzęsły, następnym razem proszę o ujecie z boku tzw profilu

Graty za dobry uchwyt... Ani Stena, ani Sterlinga za maga się nie trzyma...
jest jedna nie pisana zasada kobiecie broni sie nie daje chyba ze nóż w miare tępy ale tylko w kuchni. Myslalem ze sie zestarzeje zanim ta serie pusci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie