Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bazyli.Kapusta 2025-04-07, 13:44 2
smc napisał/a:

To tranzystor.
Tylko facet potrafi podetrzeć dupę kurtką i wytrzeć k🤬sa w firankę.

Tylko kobieta potrafi podetrzeć dupę slipami męża i mu zrobić przytyki na imprezie urodzinowej w obecności gości, albo podetrzeć cipę po stosunku zmywakiem do garnków i użyć nożyczek jako śrubokręta.
Zgłoś
modified1 2025-04-07, 14:27 4
Poj🤬i ludzie xD
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-04-07, 14:38
Chcial sprawdzic ile chorob wenerycznych ona miala
Zgłoś
Marek695454 2025-04-07, 14:51
Nagrywane kartoflem
Zgłoś
panar3 2025-04-07, 16:24 1
JoSeed napisał/a:

Qrwa... dwie świnie 🤢

Rzekłbym nawet: "... O k🤬a, dwie żółte świnie!"
Zgłoś
POeBaNy 2025-04-07, 16:37 2
Nie wiem o co halo, koleś w sposób dystyngowany dokonuje degustacji, niczym motyl na kwiatku, zaledwie muska nieśmiało zgromadzony tam nektar. To nie jakaś gruba Krycha ze starostwa co op🤬la na raz blachę sernika w godzinach pracy, tylko wysublimowany koneser, nie spieszy się, subtelnie wydobywa aromat i rocznik zapodanej substancji.
Zgłoś
wojtas09999 2025-04-07, 16:45
Nie wiem co jest bardzo poj🤬e że kobieta podcięra się kogoś kurtka i ja zostawia na widoku czy to że jakiś chińczyk próbuje brązu z kurtki 🤣
Zgłoś
trawa 2025-04-07, 18:07 1
Tak p🤬licie,ale połowa zjebów z tego portalu by po wechu wylazła z piwnicy i wp🤬liła to gówno razem z paltem .

Mmmm,dobre,kwaskowe.
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-07, 19:25
Mam gówienko Świerże dojrzałe od młodej pełnoletniej Azjatki, na pewno jadła kremówki i popijała słodkim winkiem.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-07, 20:04
trawa napisał/a:

Tak p🤬licie,ale połowa zjebów z tego portalu by po wechu wylazła z piwnicy i wp🤬liła to gówno razem z paltem .
Mmmm,dobre,kwaskowe.

Trawo, tym zdjęciem skradłeś mi serce
Zgłoś
kawior2007 2025-04-07, 20:09
Rozumiem, że pan najpierw obejrzał nagranie
Zgłoś
trawa 2025-04-07, 20:24 1
JoSeed napisał/a:

Nie wiem dlaczgo, ale ta scena mi bardzo w pamięci utkwiła.Czasem dla przekory w domu tak mówię,bo moja nie cierpi seksmisji
Zgłoś
trawa 2025-04-07, 20:24
JoSeed napisał/a:

Nie wiem dlaczgo, ale ta scena mi bardzo w pamięci utkwiła.Czasem dla przekory w domu tak mówię,bo moja nie cierpi seksmisji
Zgłoś
smc 2025-04-07, 21:10
JoSeed napisał/a:

Twoja Żona o tym wie? 🤔

W domu tak nie robię.
Zgłoś
cesarz1982 2025-04-07, 21:13
JoSeed napisał/a:

Twoja Żona o tym wie? 🤔

Chyba nie ale juz masz odpowiedź dlaczego twoja babcia tak darła mordę w niedzielę do samego wieczora😌
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie