smc napisał/a:
To tranzystor.
Tylko facet potrafi podetrzeć dupę kurtką i wytrzeć k🤬sa w firankę.
Tylko kobieta potrafi podetrzeć dupę slipami męża i mu zrobić przytyki na imprezie urodzinowej w obecności gości, albo podetrzeć cipę po stosunku zmywakiem do garnków i użyć nożyczek jako śrubokręta.
JoSeed napisał/a:
Qrwa... dwie świnie 🤢
Rzekłbym nawet: "... O k🤬a, dwie żółte świnie!"

Nie wiem o co halo, koleś w sposób dystyngowany dokonuje degustacji, niczym motyl na kwiatku, zaledwie muska nieśmiało zgromadzony tam nektar. To nie jakaś gruba Krycha ze starostwa co op🤬la na raz blachę sernika w godzinach pracy, tylko wysublimowany koneser, nie spieszy się, subtelnie wydobywa aromat i rocznik zapodanej substancji.
Nie wiem co jest bardzo poj🤬e że kobieta podcięra się kogoś kurtka i ja zostawia na widoku czy to że jakiś chińczyk próbuje brązu z kurtki 🤣
Tak p🤬licie,ale połowa zjebów z tego portalu by po wechu wylazła z piwnicy i wp🤬liła to gówno razem z paltem .
Mmmm,dobre,kwaskowe.
Mmmm,dobre,kwaskowe.

Mam gówienko Świerże dojrzałe od młodej pełnoletniej Azjatki, na pewno jadła kremówki i popijała słodkim winkiem.
trawa napisał/a:
Tak p🤬licie,ale połowa zjebów z tego portalu by po wechu wylazła z piwnicy i wp🤬liła to gówno razem z paltem .
Mmmm,dobre,kwaskowe.
Trawo, tym zdjęciem skradłeś mi serce

JoSeed napisał/a:
Nie wiem dlaczgo, ale ta scena mi bardzo w pamięci utkwiła.Czasem dla przekory w domu tak mówię,bo moja nie cierpi seksmisji

JoSeed napisał/a:
Nie wiem dlaczgo, ale ta scena mi bardzo w pamięci utkwiła.Czasem dla przekory w domu tak mówię,bo moja nie cierpi seksmisji

JoSeed napisał/a:
Twoja Żona o tym wie? 🤔
Chyba nie ale juz masz odpowiedź dlaczego twoja babcia tak darła mordę w niedzielę do samego wieczora😌