W czym ta w niebieskich spodenkach jest mistrzynią, chyba w zatrzymywaniu ciosów szczęką - zero gardy i wszystko na pysk wyłapuje, żenada!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
W tytule filmu jest magiczne słowo: "Wrestling" - czyli teatrzyk dla grubych hamerykanów. Nie ma się co pocić nad tym filmem.
Tylko co mają zapasy do boksu? Równie dobrze można kazać Boltowi biec w ultramaratonie i dziwić się, że dobiegnie na przedostatnim miejscu.
Teatrzyk czy nie trzeba być nieźle wysportowanym żeby ten teatrzyk odgrywać, podejrzewam, że u takich sadolowoych krytyków jak ty kondycji starczyłoby co najwyżej na założenie rękawic później dostałbyś zadyszki..
Huherko napisał/a:
W tytule filmu jest magiczne słowo: "Wrestling" - czyli teatrzyk dla grubych hamerykanów. Nie ma się co pocić nad tym filmem.
Teatrzyk czy nie trzeba być nieźle wysportowanym żeby ten teatrzyk odgrywać, podejrzewam, że u takich sadolowoych krytyków jak ty kondycji starczyłoby co najwyżej na założenie rękawic później dostałbyś zadyszki..
W jakich one rękawicach walczą? chyba większe niż 20oz
podpis użytkownika
Nie ma to jak założyć ochraniacz na zęby nie mając ich. No chyba, że to ochraniacz na dziąsła. Mam prawo się nie znać.
Niepoważne te zawody. Kobita musi mieć ciasno zapleciony warkocz, albo kilka, żeby jej się tak włosy nie rozlatywały. W UFC nie widziałem takiej wiochy, tam wiedzą, co z włosami zrobić.
Max. 250 znaków
podpis użytkownika
Tekst podpisu:Max. 250 znaków
Ci co piszą młoda mówiac o wrestling ma na myśli te teatrzyki dla hamburgerów, to są dobrymi debilami.
Wrestling czyli zapasy w usa, w szkołach średnich to top a top zapaśników.
Nie jeden top 10 UFC, jest mistrzem 1 dywizji czy nawet ma tytuł All American
Wrestling czyli zapasy w usa, w szkołach średnich to top a top zapaśników.
Nie jeden top 10 UFC, jest mistrzem 1 dywizji czy nawet ma tytuł All American
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie