Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Parker 2018-12-12, 11:38 2
FanatiCS napisał/a:

Ale ty musisz być p🤬dą fizyczną. Chodzę na siłownię od 1999 roku i dodatkowo uprawiam różne inne sporty. Znam takich mośków jak ty którzy wszędzie widzą zagrożenia, bakterie, niebezpieczeństwa i najlepiej to dla bezpieczeństwa przenieśli by swoją świadomość do komputera. U lekarza ostatnio byłem w 2009 roku bo potrzebowałem zwolnienie. Apteki nie odwiedzam wcale. Jestem sprawny fizycznie tak jak w szkole podstawowej tylko silniejszy i z lepszą kondycją.
Jak widzę takie miernoty które mówią że każdy ciężar jest dla człowieka szkodliwy to mi po prostu żal się robi.
Obciążenie fizyczne kości i mięśni jest głównym bodźcem dla ich wzmocnienia. Możesz sobie brać witaminę D3 i wapń na mocne kości ale nigdy nie wzmocnisz ich tak jak wykonując ćwiczenia oporowe. W kościach są specjalne komórki które zagęszczają kości poddawane obciążeniom.

Dzieki ci Panie ze nie jestem tu sam , Pozdro Byku! Łapa siedzi!
Zgłoś
Wiewór 2018-12-12, 11:42 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2018-12-12, 11:59 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-12-12, 12:52 4
ale ze co ma się przystosować ? kręgosłup do trzymania dużych ciężarów nad głową ? jakoś ewolucja nie dała nam takiej opcji bo i potrzeby nie ma, a u dziecka czy nawet młodzieży jeśli się coś ukształtuje nie tak zostaje tak do starości, oczywiście ruch i ćwiczenia tak ale z głową, nawet głupia jazda na nartach bardziej agresywna i częsta nie jest wskazana dla dzieciaków ze względu na kolana
Zgłoś
Parker 2018-12-12, 13:28 2
Zgłoś
nwonigers 2018-12-12, 13:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-12, 14:41 4
Piękny wysyp sadolowych jestę ekspęrtę
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-12, 14:53 6
Velture napisał/a:

Piękny wysyp sadolowych jestę ekspęrtę

Opini tego największego nadal brakuje
Zgłoś
nowynick 2018-12-12, 15:10
Zgłoś
garota 2018-12-12, 19:42
Zgłoś
KANIBAL22 2018-12-13, 3:19
no nie ma takiej fizycznej mozliwosci zeby bylo tam jakies 70 kilo
Zgłoś
Marianos_123 2018-12-13, 7:00 1
To jest trening przyszłej kaleki i tyle w temacie
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-13, 8:34 2
Może kiedyś wygra jakaś olimpiadę... Paraolimpiadę.
Każdy kto pisze że to zdrowe, nawet nie wie w jakim jest błędzie.
Zgłoś
garota 2018-12-13, 10:06
Zgłoś
warka 2018-12-13, 10:12
stupak14 napisał/a:

Gryf 10kg i krążki 2x 2,5kg a nie 15 + 2x25kg gimbusie ;D
Do szkoły!

Dokładnie. Wystarczy spojrzeć na pomagiera, jak pomaga przy sztandze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem