📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:28

@up tą lewacką piździawice nazywasz normalną? Litości. Normalny człowiek to wolny człowiek. Wolny człowiek ma prawo się bronić. To co wypełzło na ulice to stado baranów, które woli być hodowane, niż być wolne. Pomijając już tę część, która manifestuje poparcie dla pomysłów Trumpa o ochronie zbrojnej szkół. To jest ok, i to jest odpowiednia reakcja na takie sytuacje.
tranzystor napisał/a:
W kraju, gdzie policja jest jedną z najskuteczniejszych na świecie, a normalni ludzie właśnie wychodzą na ulice protestować przeciwko swobodnemu dostępowi do broni.
co ty ćpałeś dzieciaku? wszyscy zdrowi w domu?
Spiderowski napisał/a:
Najbardziej oburzeni to jak zawsze ci którzy tą samą dziewczynke chętnie by już uczyli zakładać prezerwatywe, czerpać przyjemność z seksu i uczyć że jeśli zajdzie w ciąże to ma prawo do aborcji (wszystko w ramach lewicowej ideologi)
![]()
Ojciec proboszcz znów na sadolu? A wierni do spowiedzi wielkanocnej
czekają...
jbone dlaczego za nieumyślne? skoro broniąc się świadomie chce kogoś pozbawić życia żeby mi juz krzywdy nie zrobił ja to bym na sali rozpraw kłócił się że za umyślne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie