Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:18
StaryIdiota 2025-11-06, 14:48 3
JoSeed napisał/a:

Ale nie był w moim typie 😁

Malowałby Ci nagie dzieci, podobne do tych, które masz w tym, swoim łódzkim psychiatryku! Całuję stupki, pozdrawiam.
Zgłoś
JoSeed 2025-11-06, 15:01 1
StaryIdiota napisał/a:

Malowałby Ci nagie dzieci, podobne do tych, które masz w tym, swoim łódzkim psychiatryku! Całuję stupki, pozdrawiam.

Właśnie! I to mnie zniechęca

Pozdrawiam
Zgłoś
elim 2025-11-06, 16:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LPCrooks 2025-11-06, 17:13 1
krasnal_hałabała napisał/a:

Jak mąż zaproponuje, to nie chcą, bo kobiety w większości nie rodzą dzieci mężowi. Zawsze, ale to zawsze powinno się robić testy na ojcostwo, na słowo nigdy nie wierzyć.

To przykre, że nie jesteś podobny do ojca a 'twój' syn nie jest podobny do ciebie. Bękart wychowuje bękarta.
Zgłoś
Xevik20 2025-11-06, 17:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Analinator 2025-11-06, 17:32
Czemu mam wrażenie że one mają po 16 lat i pewnie tyle samo kootasow w japie.
Zgłoś
Wiewór 2025-11-06, 17:45 2
Nie powiem. Podniósł mi się
Zgłoś
PoliteP 2025-11-06, 18:24 2
Widziałem już takie zabawy. Tylko nie z jajkiem...
Zgłoś
Sramnawas 2025-11-06, 18:24 4
krasnal_hałabała napisał/a:

Jak mąż zaproponuje, to nie chcą, bo kobiety w większości nie rodzą dzieci mężowi. Zawsze, ale to zawsze powinno się robić testy na ojcostwo, na słowo nigdy nie wierzyć.

Jeden normalny na tym sadolu , jak komuś powiesz że 7 na 10 bab się wali w pracy osiedle obok z najbliższymi kolegami faceta to ci , mówią że chyba twoja , a taka prawda , zdrowy umysłowo facet od razu po po rodzie badania !! Dna bo później się kończy , że całe życie placi alimenty a jak się kończy wiek , alimentacyjny to baba w ryj się śmieje i to nie jest twoje dziecko i buahaaha ,10 lat pracowałem w domu weselnym na woli , i widziałem na własne oczy jak panny młode robiły galę dawały dupy wszedzie w trakcie wesela w krzakach w kiblu w pokoju prezentów, z teściem ze świadkiem z kucharzem z kelnerem i naprawde na 100 wesel, na 25 dawały dupy gdzie popdanie. Pozdrawiam każdego kto miał wesele na spokojnej 15 buahha
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-11-06, 19:30
Zazwyczaj jaja są dwa więc miały wersję dla amatorek

@Sramnawas: Chyba nawet kiedyś byłem tam na jednej imprezie Ciekawe w której grupie moja znajoma panna młoda była
Zgłoś
majeńka 2025-11-06, 20:02 3
Sramnawas napisał/a:

Jeden normalny na tym sadolu , jak komuś powiesz że 7 na 10 bab się wali w pracy osiedle obok z najbliższymi kolegami faceta to ci , mówią że chyba twoja , a taka prawda , zdrowy umysłowo facet od razu po po rodzie badania !!

Widzę że ja chyba jedna męża nie zdradziłam.
Zgłoś
BambiPMT 2025-11-06, 20:07
Zgłoś
Clistwood 2025-11-06, 20:44
Zgłoś
Wiewór 2025-11-06, 21:33 2
Sramnawas napisał/a:

Jeden normalny na tym sadolu , jak komuś powiesz że 7 na 10 bab się wali w pracy osiedle obok z najbliższymi kolegami faceta to ci , mówią że chyba twoja , a taka prawda , zdrowy umysłowo facet od razu po po rodzie badania !! Dna bo później się kończy , że całe życie placi alimenty a jak się kończy wiek , alimentacyjny to baba w ryj się śmieje i to nie jest twoje dziecko i buahaaha ,10 lat pracowałem w domu weselnym na woli , i widziałem na własne oczy jak panny młode robiły galę dawały dupy wszedzie w trakcie wesela w krzakach w kiblu w pokoju prezentów, z teściem ze świadkiem z kucharzem z kelnerem i naprawde na 100 wesel, na 25 dawały dupy gdzie popdanie. Pozdrawiam każdego kto miał wesele na spokojnej 15 buahha

Nie wiem w jakim patologicznym srodowisku sie wychowales ale nie znam takich kobiet
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-11-07, 1:02
Absolutnie obrzydliwe! Łap piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem