👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tia... większość by por🤬ała a prawda jest taka moi drodzy że nawet sił a tym bardziej brak wam odwagi aby normalnie zagadać...
Szkoda gadać...
Szkoda gadać...
one pewnie mają zwałe z tych wszystkich nolife'ów ktorzy tam sie podniecaja na widok nowej odsłony modern warfare czy coda, zapatrzeni w monitory, poza ktorymi nie widzą sensu swojego życia, a uśmiechają sie i są mile dla wszystkich bo dostaja za to hajs.
Swoją drogą w słoneczko hmm ...
Swoją drogą w słoneczko hmm ...

Trochę mi to przypomina sytuację z Niką 'Nikasaur', która jest w RIOT (ludzie od League of Legands).
Pod wieloma filmami można zobaczyć teksty o niej.
Najlepszy był "I want to push her bottom lane. If u know what I mean"
Pod wieloma filmami można zobaczyć teksty o niej.
Najlepszy był "I want to push her bottom lane. If u know what I mean"
Cytat:
A czy przypadkiem mw to nie cod ?[...]na widok nowej odsłony modern warfare czy coda,[...]

angel napisał/a:
Jedyna gra w jaką mógłbym z nimi zagrać to gra wstępna.
chyba na własną rękę, ta gra...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie