Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzik przynoszący szczęście
Konto usunięte • 2024-11-21, 10:21
Szczęścia przynosić już nie będzie, bo czarne gówno które najechało Włochy, kradnie turystom pieniążki.

Cytat:

Odwiedzający Il Porcellino wkładają monetę w rozdziawione szczęki dzika, z zamiarem wpuszczenia go przez kratę na szczęście, i pocierają pysk dzika, aby zapewnić powrót do Florencji, tradycję, którą angielski literacki podróżnik Tobias Smollett zanotowano już w 1766 r., który zachował pysk w stanie polerowanego połysku, podczas gdy reszta ciała dzika patynowała się do matowego brązowo-zielonego.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
fasi34 2024-11-21, 14:52 7
Zgłoś
Jacson 2024-11-21, 17:44
leonidkacap napisał/a:

zdziwiona że cz🤬ch kradnie niech założy konto na sadolu to zostanie uświadomiona

Na sadolu też już zaczynają kraść.
Zgłoś
ProVVe 2024-11-21, 17:52
Grupowy wp🤬l, a najlepiej oblać małpę benzyna i podpalić... Z dwie opony na to, żeby poczul się jak w domu

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
VonKuste 2024-11-21, 18:12
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:

I co się dziwią?? Jest kilka osób na miejscu a nic się nie stało, żaden but ma małpi ryj nie poleciał więc logiczne że małpa dalej będzie kraść. Żal mi tych kompletnych z🤬bów którzy myślą, że mówieniem do małp coś osiągną.

nic dodać nic ująć, potwierdzam że butoterapia mogłaby przynieść oczekiwane rezultaty ! Ale zaleciłbym jeszcze deskoterapię lub stygmatyzm.

Pozdrawiam
Zgłoś
Kasanderr 2024-11-21, 18:37
Młotek w rękę i zaj🤬bym czarnemu po tej łapie. Zmiażdżone kości śródręcza może by go opamiętały?
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-21, 21:24 1
romek134 napisał/a:

Mieszkałem jakieś piętnaście lat temu we Florencji i mogę powiedzieć że drobne z tej fontanny kradzione były od zawsze.

Fakt cz🤬ch wygląda na więcej niż 15 lat.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-21, 21:45
Koczkodan znalazł źródełko bijące w Euro
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2024-11-22, 7:03
Mieszkam we Florencji i już kilku dostało kopy w dupę za to. Natychmiast też pojawiają się carabinieri którzy zawijają gościa.
Zgłoś