Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kwinto1992 2013-10-30, 22:23
Piwo za film, ale także za awatar.
Cześć i Chwała Bohaterom!!
Zgłoś
sard 2013-10-30, 22:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wudun 2013-10-30, 22:39
Ja już takich rzeczy ie komentuję. Nie warto strzępić nerwów dla lewackiej hołoty.

Po prostu żyję tak ja na Polaka przystało. Z orłem w sercu.
Zgłoś
szpila_forever 2013-10-30, 22:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 22:41
Bardzo ładny film, fajnie skonstruowany. Szacunek się jak najbardziej należy. Jednak to powstanie i ten heroizm nie był do końca dobrą opcją. Podczas powstania zginęła masa młodzieży stanowiącej przyszłe pokolenie inteligencji. Teraz mamy z tym problem, bo inteligencji brak. Może warto z tego wyciągnąć jakąś lekcję?
Zgłoś
Mell_Rebook 2013-10-30, 22:42
Piwo za wszystko, ostatnio patriotyzm kuleje, ale na szczęście na sadisticu od czasu do czasu usłyszę/przeczytam coś ku pokrzepieniu serc. Chwała bohaterom! Slava!
Zgłoś
Rado 2013-10-30, 22:42 2
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-10-30, 22:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 22:56 1
Wiem, że się czepiam, ale jeden z rekonstruktorów nosi chustę fallschirmjägerów. Ja się pytam, skąd w Warszawie miałaby się znaleźć taka chusta...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 22:57
Ale gdy Godzina "W" wybuchła i całe miasto ruszyło, wielu dołączało do pwostania z marszu, tak po prostu. Nie potrafię sobie wyobrazić, że nagle 17.15 i dowództwo mówi "ok, zwijamy się".
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 23:05
dla mnie zajebiste

Wiecie co do wersji hip hop nie jestem przekonany. To się nie wywodzi z naszej kultury a z czarnych slumsów którymi szczerze i otwarcie gardzę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 23:12
No, polecieli wszyscy. Baby z durszlakami, faceci z toporkami. Dzieciom dano kulki z gliny. Wszyscy bardzo chętnie, cała Warszawa walczyła. O to by przeżyć a nie strzelać się z Niemcami.
Zgłoś
Tassadar 2013-10-30, 23:14
Dorquba napisał/a:

Obrazek

Mogłeś sobie podarować ten durny obrazek, płakać to możesz nad obecnym losem, wtedy mieli cel coś jakaś szansa poprawy a dziś? Nie wiesz co będzie jutro. Jak dla mnie pełna klasa wykonania pod każdym względem, przyzwoicie naprawdę. Szkoda tylko że teraz Polska nie ma tyle siły żeby pokazać zachodowi kim jesteśmy i byliśmy, jak na razie oni myślą że to ich zasługa ot np rozszyfrowanie enigmy. A szkoda, bo barwną historię mamy.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
kenzol 2013-10-30, 23:47 3
Zgłoś
SharpSe 2013-10-30, 23:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem