Bardzo ciekawie wykonana robota, myślę że przynajmniej części tutejszej społeczności przypadnie do gustu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za film, ale także za awatar.
Cześć i Chwała Bohaterom!!
sard
2013-10-30, 22:39
Ja już takich rzeczy ie komentuję. Nie warto strzępić nerwów dla lewackiej hołoty.
Po prostu żyję tak ja na Polaka przystało. Z orłem w sercu.
konto usunięte
2013-10-30, 22:41
Bardzo ładny film, fajnie skonstruowany. Szacunek się jak najbardziej należy. Jednak to powstanie i ten heroizm nie był do końca dobrą opcją. Podczas powstania zginęła masa młodzieży stanowiącej przyszłe pokolenie inteligencji. Teraz mamy z tym problem, bo inteligencji brak. Może warto z tego wyciągnąć jakąś lekcję?
Piwo za wszystko, ostatnio patriotyzm kuleje, ale na szczęście na sadisticu od czasu do czasu usłyszę/przeczytam coś ku pokrzepieniu serc. Chwała bohaterom! Slava!
Rado
2013-10-30, 22:42
konto usunięte
2013-10-30, 22:56
Wiem, że się czepiam, ale jeden z rekonstruktorów nosi chustę fallschirmjägerów. Ja się pytam, skąd w Warszawie miałaby się znaleźć taka chusta...?
konto usunięte
2013-10-30, 22:57
Ale gdy Godzina "W" wybuchła i całe miasto ruszyło, wielu dołączało do pwostania z marszu, tak po prostu. Nie potrafię sobie wyobrazić, że nagle 17.15 i dowództwo mówi "ok, zwijamy się".
konto usunięte
2013-10-30, 23:05
dla mnie zajebiste
Wiecie co do wersji hip hop nie jestem przekonany. To się nie wywodzi z naszej kultury a z czarnych slumsów którymi szczerze i otwarcie gardzę.
konto usunięte
2013-10-30, 23:12
No, polecieli wszyscy. Baby z durszlakami, faceci z toporkami. Dzieciom dano kulki z gliny. Wszyscy bardzo chętnie, cała Warszawa walczyła. O to by przeżyć a nie strzelać się z Niemcami.
Dorquba napisał/a:
Obrazek
Mogłeś sobie podarować ten durny obrazek, płakać to możesz nad obecnym losem, wtedy mieli cel coś jakaś szansa poprawy a dziś? Nie wiesz co będzie jutro. Jak dla mnie pełna klasa wykonania pod każdym względem, przyzwoicie naprawdę. Szkoda tylko że teraz Polska nie ma tyle siły żeby pokazać zachodowi kim jesteśmy i byliśmy, jak na razie oni myślą że to ich zasługa ot np rozszyfrowanie enigmy. A szkoda, bo barwną historię mamy.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever