NafazowanyKoleś napisał/a:
Wk🤬ia mnie tylko fakt, że motop🤬deczka nie żyje przez k🤬ę która nie zna przepisów i nie potrafi jeździć. Te k🤬y są groźniejsze na drodze niż konwój wojskowy.
Motop🤬da > K🤬abezmózgu
Jakby ta Motop🤬deczka nie zap🤬lała ponad 100 na godzinę to może by Ci obciągnęła dzisiaj wieczorem.Tak to niestety bywa w życiu.Raz na górze raz na asfalcie. i idź mnie nie wk🤬iaj bo dostanę warna przelewając emocje na Ciebie motop🤬dunio

Szkoda tylko kierowcy auta, bo będzie musiał ponieść konsekwencje tego że motop🤬deczka nie posiada wypełnienia czaszki w postaci mózgu.
podpis użytkownika
jatojejo!
MaszAyahuaskę napisał/a:
...skrzynkę łychy...
Tydzień ją piłem..
Podziwiam odwagę, że się przyznajesz... choć bardziej otwarcie powinieneś napisać "jestem alkoholikiem". Skrzynka w tydzień... k🤬a dobry zawodnik.
(chyba, że to była skrzyneczka małpek)

@bydarzigol
przeca p🤬a z Sejczento też ma próżnię we łbie
przeca p🤬a z Sejczento też ma próżnię we łbie
podpis użytkownika
KABUM!
@Hranipex, a może jesteś zazdrosny i też chcesz trochę łychy, Panie Kolego

Auto na dachu i bok wbity do połowy wnętrza pojazdu. Jest tu ktoś kto twierdzi że wina kierowcy samochodu?
Essent napisał/a:
Jakby ta Motop🤬deczka nie zap🤬lała ponad 100 na godzinę to może by Ci obciągnęła dzisiaj wieczorem.Tak to niestety bywa w życiu.Raz na górze raz na asfalcie. i idź mnie nie wk🤬iaj bo dostanę warna przelewając emocje na Ciebie motop🤬dunio![]()
???
Co ty do mnie w ogóle mówisz śmieciu? C🤬j mnie obchodzi cyklista, wyraziłem swoje zdanie na temat k🤬y która stwarza zagrożenie swoją głupotą. A ty to k🤬isynie jeździsz pewnie przepisowo? Tak samo codzień masz szansę zdechnąć przez debila na drodze - ale wtedy będę klaskał

Na Stella Sawickiego cymbały na motorkach ostro cisną nie od dziś, gorzej jest chyba tylko na Bora-Komorowskiego. Dobrze, że jednego mniej.
Kierowca seja popełnił błąd to najpewniej fakt chyba że okaże sie inaczej, ale kierowca motoru jak by nie zap🤬lał tak to owszem pewno dzwon by był (no może by wychamował) to wielce prawdopodobne że by przeżył a tu jak rozj🤬 to seicento skoro poleciało na dach to zadupczał pewno ponad 200 pojeb wiec C🤬J Z NIM

A przejeżdżała wczoraj straż koło mnie w pracy ehhe dziś się dowiedziałem od sąsiada że to ten kurew motop🤬dowy który codziennie mi przed 22 odpalał swoją zajebista kosiarke i jeździł po osiedlu do północy często i tylko cały czas wrym wrym wrymmmmyyym i stał pod blokiem i mnie denerwował... Dzięki Ci panie że go zabrałeś
NafazowanyKoleś napisał/a:
Wk🤬ia mnie tylko fakt, że motop🤬deczka nie żyje przez k🤬ę która nie zna przepisów i nie potrafi jeździć. Te k🤬y są groźniejsze na drodze niż konwój wojskowy.
Motop🤬da > K🤬abezmózgu
Zastanów się jak szybko musiał zap🤬lać dawca, że dachowało auto w które przyj🤬. Ze 150 albo lepiej.
Zginął na własne życzenie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

p🤬lenie o motopzdach jest po prostu żałosne i nudne w takich wypadkach gdzie ewidentnie motocyklista jest ofiarą