👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba za młoda jesteś i nie wystarczająco bystra, bo u wielu kobiet po burzy hormonalnej po ciąży, gospodarka wodna w organizmie wariuje... do tego dochodzą problemy z okresem, którego po prostu nie ma (organizm nadal zachowuje się do wyżywienia matki i dziecka), kobieta staje się chłonna jak gąbka... wystarczy pół roku takiego szaleństwa i kobieta nabiera ciała jak nie wiem, które jest wyjątkowo ciężkie do zrzucenia.
Nie twierdzę, że takie coś dopadło Komorowską... ale Zafirah jak nie wiesz to chociaż bzdur nie pisz i się nie ośmieszaj.
Nie twierdzę, że takie coś dopadło Komorowską... ale Zafirah jak nie wiesz to chociaż bzdur nie pisz i się nie ośmieszaj.
@up Zafi
Bądź zaburzeń hormonalnych... wróć na biologię do gimnazjum...
Wigilia u Kaczyńskich, miła atmosfera, kolędy itp.. Jarosław mówi do brata:
- wiesz.. ja... też... w końcu będę prezydentem..
- pfff, ta.. chyba po moim trupie..
btw. Dobrze, że Bronek wygrał bo przynajmniej pierwsza dama nie będzie robić do kuwety..
- wiesz.. ja... też... w końcu będę prezydentem..
- pfff, ta.. chyba po moim trupie..
btw. Dobrze, że Bronek wygrał bo przynajmniej pierwsza dama nie będzie robić do kuwety..

Kastrator napisał/a:
@up Zafi
Ona chyba właśnie idzie teraz do drugiej klasy , to się dowie.

Qrvich napisał/a:
O tym m.in. mówił Korwin, argumentując teorię, że kobiety nie powinny mieć praw wyborczych, gdyż głosują według preferencji "seksualnych" tj. na przystojniejszych, ładniejszych kandydatów![]()
Korwin pieprzy takie farmazony, bo głosowali na niego głównie mężczyźni. Kobiety są wyczylone na szowinizm i knurowatość facetów. Korwin-Mikke mimo całej swojej inteligencji jest dupkiem a kobiety na dupków nie głosują. I ani wygląd ani jego durna muszka nie mają wpływu na babskie wybory.
Rok wyborów Poparcie (%)
1995 2,40%
2000 1,43%
2005 1,43%
2010 2,48%

Basika063 napisał/a:
Korwin pieprzy takie farmazony, bo głosowali na niego głównie mężczyźni. Kobiety są wyczylone na szowinizm i knurowatość facetów. Korwin-Mikke mimo całej swojej inteligencji jest dupkiem a kobiety na dupków nie głosują. I ani wygląd ani jego durna muszka nie mają wpływu na babskie wybory.
Rok wyborów Poparcie (%)
1995 2,40%
2000 1,43%
2005 1,43%
2010 2,48%
Powinnaś napisać, że kobiety dupków nie wybierają.
Wtedy bym ci odpisał, że właśnie dlatego cristiano Ronaldo ma takie małe powodzenie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie