Taką o to prośbę znalazłem dzisiaj w skrzynce na listy...
Myślicie, żeby odpowiedzieć jej, że dzisiaj mam wolne od 20-30? Zobaczymy czy podoła w ciszy
Następnym razem, podczas zabawy wackiem, po prostu nie drzyj tej mordy.
p................a
2014-03-07, 15:00
Powiedz Robertowi żeby tak głośno nie krzyczał.
uważaj bo ci eka odpadnie
Chwalisz się czy żalisz?
podpis użytkownika
"Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co. - I bym teraz k🤬a nie miał ręki…"
To jest sadistic po co takie gówno na głównej?
d................s
2014-03-07, 15:09
Ja nie co chcecie udowodnić autorowi. Jeśli przedstawia fakty - lepiej dla niego i rozmarzonych onanistów. Może ściemnia? - dla nas, odbiorców tego materiału, to w zasadzie i tak to samo. Czy ma chłopak umiejętności uszczęśliwiania kobiety, czy nie, nam raczej nie będzie dane sprawdzić.
Czy każdy koniobijca zazdrosny jest o kawałek ciałka?
Dorik, Absurdy dnia codziennego możesz odznaczyć, coś się nie podoba, to usuń konto.
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
D................o
2014-03-07, 15:11
Raz, czy drugi człowiek myślał, że to może być prawdą. Ale jak już n-ty raz widzi coś podobnego stwierdza, że to są własnoręczne "fejki" autora tematu.
p................0
2014-03-07, 15:14
cox89 napisał/a:
Taką o to prośbę znalazłem dzisiaj w skrzynce na listy...
Myślicie, żeby odpowiedzieć jej, że dzisiaj mam wolne od 20-30? Zobaczymy czy podoła w ciszy
Na obrazku jest napisane "Pani" i odnosi się to do damskiego krzyku... a z Twoich dopisków wnioskuje, że utożsamiłeś się z adresatem listu... a więc... stękasz jak baba przy masturbacji?
b................8
2014-03-07, 15:16
@ up
zabawne że aż zęby bolą
Kurde co to jest mieć wolne od 20 do 30?
Nie wierzę, że twój chomik tak głośno się drze przy orgaźmie.
F................1
2014-03-07, 15:43
Polecę Klasykiem
Dorik napisał/a:
To jest sadistic po co takie gówno na głównej?
@up mama pozwoliła Ci na sadola wchodzić?
Mi sąsiadka pojechała w oczy. Czy mógłbym zamykać okno w nocy.... Na początku nie skumałem o co chodzi

A jej mąż pocisnął z niej, "A co zazdrościsz".... Chyba przez to nieźle pościł (sąsiedzi mają koło 50)