Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
dziura (sadystyczny serial?)
wójek • 2013-11-24, 14:11
joł,
wrzucałem tu wam swoje komiksy/animacje i przeważnie się podobały, teraz coś nowego: serial animowany, który robię z kolegą, przed wami pierwszy odcinek tego niebywałego "dzieła" o wieloznacznym tytule "DZIURA"
myślę że się spodoba i każdy znajdzie coś dla siebie, a jak nie to podejrzewam, że napiszecie o tym..

p.s.
dla zainteresowanych strona serialu na srejsbuku:
www.facebook.com/dziuraserial
a dla alternatywnej młodzież co ma wyj🤬e na fejsbuki tu będą kolejne odcinki:
komarywczekoladzie.blogspot.com/p/dziura.html
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-24, 15:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wójek 2013-11-24, 15:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-24, 15:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-24, 16:13
Genialny pomysł z reklamą. Czekam na wincyj.
Zgłoś
Mom and Death 2013-11-24, 16:26 2
Zgłoś
anetamineta 2013-11-24, 16:36
fajna animacja ,mozna dzieciom puszczać
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-24, 18:42 4
To muszę przerwać tą olbrzymią dostawę słodyczy, którą otrzymałeś od wielu widzów, bo ja tego tak nie odbieram.

O ile sama animacja mi się w miarę podoba i tu chylę czoła, o tyle pomysł na odcinek, fabuła, teksty, sam scenariusz, wybitna lipa. Nawet za bardzo nie wiadomo, w jakiej to ma być konwencji. Animacja o niczym i dla mnie do niczego.
Zgłoś
Spadra 2013-11-24, 19:40 1
@up popieram, wygląda to na zwykły zlepek kilku pomysłów/motywów. Brakuje spójności i dopracowania. Ale początki są zawsze ciężkie i myślę, że z czasem to się poprawi.
Zgłoś
wójek 2013-11-24, 20:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-24, 20:40
Zgłoś
Incognitus 2013-11-24, 20:47
Zajebiste. Pies najlepszy. Piwko.
Zgłoś
kamillos1000 2013-11-24, 23:21
Wielki SZACUN
Zgłoś
Eter 2013-11-25, 2:37 1
Oni jacys sa dziwni.Na swojej stronie pisza"bierzcie pigułki, pijcie alkohol, rzućcie szkołę, zabijajcie ludzi.". Pranie mozgu robia mlodym ludziom.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem