Brutal90 napisał/a:
Masz poniekąd racje ale moim zdaniem c🤬j z drzwiami jak i tak w takich sytuacjach zawsze sie nie otwierająJeśli został tam kierowca, to przej🤬a śmierć wiedząc że nic nie można zrobić, nawet nie ma miejsca na otwarcie drzwi..

K🤬a, jeśli to w Rosji miało miejsce, to dziwię się, że ruscy jeszcze pojazdami jeżdżą...
Czy tylko mnie dziwi, skąd się biorą te dziury? Na całym świecie można spotkać naprawdę różnej szerokości,głębokości dziury w ziemii które nie wiadomo skąd się biorą..
Brutal90 napisał/a:
Jeśli został tam kierowca, to przej🤬a śmierć wiedząc że nic nie można zrobić, nawet nie ma miejsca na otwarcie drzwi..
Kierowca idiota tak jak Ty, więc wyp🤬ol głową w tylną szybę i zobacz co się stanie.
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
@up, zacytowałeś chyba nie tego co trzeba... poza tym czy musisz innych od razu wyzywać?
Krecik auto parkuje.
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas
90luckypl napisał/a:
@up: dobra, to otwórz mi bagażnik od środka.
Chętnie nawet bym Ci nagrał film z dwoma sposobami otwarcia bagażnika od wewnątrz ale jestem zbyt leniwy, aby wyjść na podwórko.