Ostatnio zauważyłem zainteresowanie dziurawymi drogami, to pomyślałem czemu by nie wrzucić czegoś od siebie.
wiem że nie lubicie skuterów, ale szkoda mi samochodu a tak lepiej widać
Konto usunięte
2013-04-16, 0:01
To nie skuter to jest chińska atrapa skutera pewno koliber albo jakieś inne gówno

a kolegę pozdrawiam za pomysł
jak zdjęli by pozostałości tego "asfaltu" to było by prościej podejrzewam
Konto usunięte
2013-04-16, 3:05
@makabrax, @masterstcs: Widać, że w Radomiu to za pomocą map Googla i Youtuba byliście....
@R.G.: Żeś się nie wywalił na tym piździ-kłaku po tych okopach

Wytrzęsło dupsko równo
masterstcs napisał/a:
Radom i skuter..dwie najbardziej żałosne rzeczy w tym kraju..
Najbardziej żałosne w tym kraju jest twoja osoba i twój komentarz przebiłeś wszystko Tuska, Grodzą, Radom i skuter.
PrezesRm napisał/a:
Najbardziej żałosne w tym kraju jest twoja osoba i twój komentarz przebiłeś wszystko Tuska, Grodzą, Radom i skuter.
Konto usunięte
2013-04-16, 8:34
W Radomiu nawet asfalt mogą zaj🤬 ;f
Do samych skuterów nie mam nic, w końcu jest ktoś kto lubi na kosiarkach jeździć.
Jednak wk🤬ia mnie fakt, że Ci co te kosiarki kupują nie mają ani trochę wiedzy o tym, jak poruszać się po drodze i wp🤬lają się praktycznie sami pod koła. Oczywiście nie mam tutaj na myśli wszystkich, bo czasem i znajdą się osoby, które chociaż trochę znają przepisy i nie stwarzają zagrożenia na drodze.
Konto usunięte
2013-04-16, 8:53
E tam k🤬a, lekko uszkodzona nawierzchnia tylko. A biada rozp🤬olić samochód albo jednoślad. To przyjadą niebiescy i jeszcze dostaniecie mandat.
Prezydent Radomia pewno jeździ terenówką i dziury w ulicach latają u koło c🤬ja
Konto usunięte
2013-04-16, 9:08
Mogłeś sie chociaż dla przyzwoitości na końcu wyj🤬.
Nie ma co hejtować, skuter to dobra opcja na krótkie przejażdżki po zatłoczonym mieście. Tyle że wk🤬iająco to hałasuje.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Konto usunięte
2013-04-16, 9:23
Chytra Baba zaj🤬a asfalt...
Konto usunięte
2013-04-16, 9:27
a teraz zachęcam do przejrzenia ile kosztują nas takie drogi, jakie są ich ceny, bo wg mnie to jedne z najdroższych na świecie i idą wprost odwrotnie proporcjonalnie do jakości....
A pisiorki dalej będą mówić,że jest dobrze,że mamy nowe drogi. Tak mamy kilka nowych dróg. Na jakiś jeden rok góra dwa lata.