Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
n................w 2014-09-21, 23:41 1
Everlast1111 napisał/a:

Raczej byli dac po nosie a nie zajarać ale jeden c🤬j

Piszać że piłka nożna jest dla pedałów mozna napisac że internet jest dla pedofili.

Wpadnijcie pod sektor , powiedzcie to prosto w twarz. Śmiem twierdzić ze samym spojrzeniem kumate chłopaki by was zjadły do tego stopnia że byscie nawet gęby nie otworzyli.
Jak dla mnie żałosni są ludzie którzy obrażaja i wyzywaja kogokolwiek w internecie, bo to zwykłe szczekacze internetowe. Rzeczywistosc jest dla nich zbyt brutalna i na ulicy strach im nie pozwala na mówienie tego co myslą, dlatego... internet.. sadistic:)

oj tam nazwał cie pedałem a ty sie odrazu obrazasz
A szczekanie przez internet to tak samo jak darcie japy "pedały wyjdzie z toi-toia" bedac otoczonym płotem + policja/ochrona.
Ale masz racje życie na ulicy jest inne. ja sie stracham tych twoich kumatych chłopaków bo oni wychowani na ulicy przez wilki mówia jak jest. - hehe seba patrz jaki w garniaku. - No. - TE elegancik wyjebac ci? szybko prosto i na temat. zuch chłopaki
Zgłoś
m................o 2014-09-21, 23:47 1
a jak oni sie poszli jebac i weszli razem do kabiny, zeby gimbaza myslala, ze ida lufe nabijac, szklo opalac, czy inne c🤬jemuje
Zgłoś
donszymon 2014-09-22, 0:09
Wczoraj byłem na imprezie w Pomarańczy w Katowicach.

Zwykle staram się unikać takich sytuacji, ale po prostu nagle zaczęło się chcieć mi srać jak cholera. Musiałem skorzystać z kibla który był jeden na piętro (reszta to pisuary).
Jak wychodziłem minąłem się w drzwiach z kolesiem. Myślę sobie - powodzenia, przed chwilą rozj🤬o mi dupę tam w środku.
Wszedł tam w towarzystwie 2 kolegów zamiarem palenia\wciągania czegoś pewnie z deski na której przed chwilą waliłem kupsztala
Dodatkowy perfidny uśmiech puściłem mu jak się zaciągnął ze skrzywioną miną...

Mam nadzieję że smakowało!
Zgłoś
piter07 2014-09-22, 0:20
osa79 napisał/a:

pedały się jarają piłką kopaną a goście poszli lufę nabić no ale łyse bydło swoje... piłka nożna jest dla pedałów tyle...

p🤬lnij się w łeb niedorozwoju j🤬y , sam jesteś spasionym pedałem cieciu
svitovsky 2014-09-22, 8:57 2
"piłka nożna dla pedałów, gejowski sport, spoceni faceci biegający po boisku, kryptopedały" - typowe komentarze dzieciaków pod materiałem o piłce nożnej na sadolu(BTW co w tym sporcie jest sadystycznego?)

A najlepsze jest to, że ten sam idiota pójdzie i się spuszcza na meczu siatkówki, a idąc jego tokiem myślenia, co jest bardziej pedalskie - spoceni faceci(piłkarze) biegający swoją drogą, czy spoceni faceci ściskający się po każdej akcji, co parę sekund(siatkarze)?
K🤬a już sam p🤬lę jak te gimby.

Tylko, że do tych sportów trzeba mieć choć trochę ambicji i talentu, albo chociaż chęci do gry i dobrej zabawy, czego brakuje dzisiejszym dzieciakom w wieku 10-17 lat.(śmietanka sadola)
Zgłoś
l................s 2014-09-22, 21:35
@up; według mnie, w piłce zdecydowanie sadystyczny jest ten gryzący piłkarz, jak mu tam było, chory sk🤬iel
Zgłoś
n................n 2014-09-22, 22:42
osa79 napisał/a:

pedały się jarają piłką kopaną a goście poszli lufę nabić no ale łyse bydło swoje... piłka nożna jest dla pedałów tyle...

Każdy nieogar nie potrafiący kopnąć piłki tak mówi. Graj w lola
Zgłoś