Raczej byli dac po nosie a nie zajarać ale jeden c🤬j
![]()
Piszać że piłka nożna jest dla pedałów mozna napisac że internet jest dla pedofili.
Wpadnijcie pod sektor , powiedzcie to prosto w twarz. Śmiem twierdzić ze samym spojrzeniem kumate chłopaki by was zjadły do tego stopnia że byscie nawet gęby nie otworzyli.
Jak dla mnie żałosni są ludzie którzy obrażaja i wyzywaja kogokolwiek w internecie, bo to zwykłe szczekacze internetowe. Rzeczywistosc jest dla nich zbyt brutalna i na ulicy strach im nie pozwala na mówienie tego co myslą, dlatego... internet.. sadistic:)
oj tam nazwał cie pedałem a ty sie odrazu obrazasz

A szczekanie przez internet to tak samo jak darcie japy "pedały wyjdzie z toi-toia" bedac otoczonym płotem + policja/ochrona.
Ale masz racje życie na ulicy jest inne. ja sie stracham tych twoich kumatych chłopaków bo oni wychowani na ulicy przez wilki mówia jak jest. - hehe seba patrz jaki w garniaku. - No. - TE elegancik wyjebac ci? szybko prosto i na temat. zuch chłopaki

Zwykle staram się unikać takich sytuacji, ale po prostu nagle zaczęło się chcieć mi srać jak cholera. Musiałem skorzystać z kibla który był jeden na piętro (reszta to pisuary).
Jak wychodziłem minąłem się w drzwiach z kolesiem. Myślę sobie - powodzenia, przed chwilą rozj🤬o mi dupę tam w środku.
Wszedł tam w towarzystwie 2 kolegów zamiarem palenia\wciągania czegoś pewnie z deski na której przed chwilą waliłem kupsztala

Dodatkowy perfidny uśmiech puściłem mu jak się zaciągnął ze skrzywioną miną...
Mam nadzieję że smakowało!

p🤬lnij się w łeb niedorozwoju j🤬y , sam jesteś spasionym pedałem cieciupedały się jarają piłką kopaną a goście poszli lufę nabić no ale łyse bydło swoje... piłka nożna jest dla pedałów tyle...
A najlepsze jest to, że ten sam idiota pójdzie i się spuszcza na meczu siatkówki, a idąc jego tokiem myślenia, co jest bardziej pedalskie - spoceni faceci(piłkarze) biegający swoją drogą, czy spoceni faceci ściskający się po każdej akcji, co parę sekund(siatkarze)?
K🤬a już sam p🤬lę jak te gimby.
Tylko, że do tych sportów trzeba mieć choć trochę ambicji i talentu, albo chociaż chęci do gry i dobrej zabawy, czego brakuje dzisiejszym dzieciakom w wieku 10-17 lat.(śmietanka sadola)

pedały się jarają piłką kopaną a goście poszli lufę nabić no ale łyse bydło swoje... piłka nożna jest dla pedałów tyle...
Każdy nieogar nie potrafiący kopnąć piłki tak mówi. Graj w lola