👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie Panie i Panowie święta idą a mikołaj musi jakoś zdążyć z prezentami

DJ_TOMMY napisał/a:
samolot z silnikiem diesla
nie moze byc Ropa za droga

Rokefelery podobno rozpylają aluminium, żebyśmy globalnie poumierali na choroby układu oddechowego...
Tajemnicze smugi...

Cześć. O której godzinie się to działo i w którą stronę smuga była "ciągnięta"? Na SE szedł? Widziałem podobną smugę na UL984, rusłan, czyli AN124 za sobą ciągnął, ale podejrzewam, że to nie ta trasa, bo smug byłoby więcej. Podaj info co do godziny to sprawdzę coś.
O, widze kolega z 3 uśmieszkami już wyjaśnił. pozdrawiam
O, widze kolega z 3 uśmieszkami już wyjaśnił. pozdrawiam

To Ślunzaki kara boska za to, że głosowaliście na Tuska, teraz w ramach pokuty wyślijcie darowizne na konto ojca z Torunia.

Poczytajcie o chmurach chemicznych. To jest właśnie to. Chemtrials.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie