Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziwne obiekty na niebie
~CrazyEdek • 2012-02-08, 9:59
Masowe obserwacje UFO? A może zjawiska atmosferyczne nam jeszcze bliżej nie znane? A może globalna manipulacja?

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
maxs90 2012-02-09, 8:32
kurde stany w swojej super tajnej strefie 51 nie takie ufo robiło... nie mówię ,że ufo nie istnieje bo nie wiem,ale wiem ,że stany swoim hamerykańskim towarzyszą już fundowali X lat temu "ufo" a jak się okazywało były to pierwsze samoloty niewykrywalne dla radaru i chyba zaczęło się od Lockheed SR-71 Blackbird więc czekamy co tym razem nam powiedzą mają bądź mieli tam najdłuższy na świecie pas startowy więc do czegoś takie kurewstwo im potrzebne i nie tak dawno był jeszcze wydłużany
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 9:44
Jebie mnie to czy prowokacja czy c🤬j wie co. Jak dla mnie to UFOludki istnieć mogą. Wszechświat obserwowalny jest tak wielki że nie wydaje mi się żeby Ziemia była jakaś mega super wyj🤬ie w kosmos wyjątkowa i tylko na niej rozwinęły się inteligentne formy życia. Nawet jeśli w tym obserwowalnym wszechświecie nie ma życia prócz naszej planety to c🤬j wie ile jest jeszcze wszechświata którego jeszcze nikt z nas nie widział.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 9:46
Ufoludki? A włączyłem tylko aby sprawdzić nieznaną muzykę.
Zgłoś
Loki91 2012-02-09, 13:07
Będziemy się bronić! Nie oddamy naszej stodoły złym ufoludkom!

A tak na poważnie to coś pewnie gdzieś jest i dowiemy się o tym za minimum kilkaset lat jeśli wcześniej się sami nie wybijemy...

Swoją drogą bawią mnie te komentarze, że jeśli jest gdzieś życie to nas traktuje jak zwierzęta na safari:)
Co jeśli(jeżeli w ogóle) są na poziomie intelektualnym przeciętnego goryla. Ciekawe, że nikt nie bierze pod uwagę takiej opcji.
Zgłoś
Alius 2012-02-09, 13:31
Niemcy w czasie 2 wojny światowej prowadzili badania nad latającymi obiektami w kształcie talerza itp... Można o tym sporo informacji znaleźć. To nie żadne ufo ...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 13:54
Jakby to nagrywali kamerą to może by było widać że to fejk.
PS.: I kolejny temat na którym niektórzy mogą zarobić grubą kasę.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 16:01
Ja tam Requiem pierwszy raz zasłyszałem w filmiku, który składał się z cutscenek z Earth 2150, UCS odlatywało spodkiem, więc tu też mi pasuje
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-02-09, 17:19
2:50 wielki kondon leci z nieba.
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-02-09, 18:15
Anonymous~ napisał/a:

Ale zajebista muzyka w tle, pierwszy raz to słyszę

rapsody of war
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 18:16
TurboDymoMan, skąd wiedziałeś?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-09, 18:43 1
Możliwe że to testy amerykanów na TR-3B
Możecie nie wiedzieć co to jest ponieważ mało ludzi o tym wie ale poszukajcie sobie w google bo warto ^^
Trójkątnokształtny pojazd jest napędzany nuklearną jednostką opracowaną w ramach ściśle tajnego "programu Aurora" których fundusz wyniósł prawie 3 miliardy dolarów plus sprawny model TR-3B. Dane pochodzą sprzed roku 1994. Aurora jest obecnie najbardziej strzeżonym obecnie programem badawczym. Natomiast TR-3B jest jego najbardziej egzotycznym efektem. W pełni finansowany i wykorzystywany przez Narodowe Biuro Wywiadowcze (NRO), Centralną Agnecję Wywiadowczą (CIA) oraz Narodową Agencję Bezpieczeństwa (NSA). TR-3B nie jest fikcją i został wybudowany dzięki technologiom odkrytym w połowie lat osiemdziesiątych. jeśli chcecie wiedzieć więcej szukać w necie
Zgłoś