heh, ja to wystarczy że idę przez miasto w dużych słuchawkach i już się niektórzy ludzie gapią jakby nigdy człowieka nie widzieli. a co by było jakby zobaczyli kogoś z tych zdjęć od Paranoi..

creepa napisał/a:
heh, ja to wystarczy że idę przez miasto w dużych słuchawkach i już się niektórzy ludzie gapią jakby nigdy człowieka nie widzieli. a co by było jakby zobaczyli kogoś z tych zdjęć od Paranoi..
Mieszkasz w Kato-Kraju, co się k🤬a dziwisz, polaczek do polaczka zawsze zawistny jest, widzą takie coś na twojej głowie i myślą że z marsa k🤬a wylądowałeś, j🤬e c🤬le i komuno-pedały. Najważniejsze dla nich jak idziesz przez miasto lub jedziesz komunikacją miejską to należy śmierdzieć jak j🤬y cebularz i p🤬lony kiełbasiarz, wtedy nikt nawet nie zwróci na ciebie uwagi, wtedy jesteś jednym z nich.

lapps napisał/a:
co to jest kielbasiarz?
twój stary w lini "11"??

E no murzyn w fioletowym krawacie i spodniach akurat spoko ;D Ale murzyny i szachy to dobry kawał ;D
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Sory, ale nie chce mi się scrolować do góry postawiłem Ci piwo w komentach ;P
podpis użytkownika
StreetRacingFever
Paranoia rozj🤬e* mnie swoją hipokryzją. Pozdro dla zbulwersowanych a patrzą się dziwinie na te słuchawki bo wygląda się w nich jak debil i taka prawda nic więcej.
zastraszająco szybko przestaje się na takie rzeczy zwracać uwagę..
podpis użytkownika