Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:17
jessjess 2025-11-04, 10:15
a pies mu mordę lizał (0:15)
Zgłoś
nieczytamkomentow 2025-11-04, 11:46 1
potem się dziwią że w Chinach mają kredyt społeczny ale za to mają czyste metro bez debili
Zgłoś
DrewDiaz 2025-11-04, 11:51
@Riikko: kobiety powinny byc wysokie jak
Nicole Kidman albo Uma Thurman
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-11-04, 14:52 1
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Jak ja się cieszę że żyje na wyp🤬dowiu na Podlasiu. W promieniu 1.5 km żadnego innego domu... Do Białegostoku gdzie jest prawie wszystko co potrzebne do życia mam kilkanaście km... Jestem szczęściarzem

Tak na prawdę Podlasie czy jakakolwiek inna część Polski to żadne wyp🤬dowie w porównaniu do USA. Tak może było we wczesnych latach 90-tych jak się komuna skończyła. Teraz USA nie ma nic czego my nie mamy a na dodatek robimy to lepiej. Jeśli chodzi o infrastrukturę drogową czy miejską, organizację życia czy kulturę osobistą.

Jakbyś pojechał do najbardziej oddalonych prowincji w USA pełnych redneków to byś zawału dostał co się tam dzieje.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-11-04, 18:50
@Riikko: O mało sobie jajec nie przycieła na kołowrotku
Zgłoś
darek1234 2025-11-04, 22:49
Piwo za klapę na ryj
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-11-05, 0:06
cygar napisał/a:

I tak i nie. Z kierunku Podlasia przyjdą Ruscy.

Tak, to minus.
Zgłoś
marcinek310 2025-11-05, 1:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RradJa_R4m 2025-11-06, 19:03 1
Rządy demokratów dokładnie widać na tym filmie.

Raj według lewicy. Oni nawet tego co widać na filmie będą bronić. A jak masz inne zdanie to jesteś faszystą,nazistą i białym suprematą czy coś.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem