i według was nie jest montaż? strzała jest pod takim samym kątem zarówno na pierwszym jak i drugim zdjęciu, chociaż głowa zwierza nie. poza tym czy strzała zatrzymałaby się idealnie w taki sposób że poza ciało wystawałby grot w całości? to raczej strzała zatrzymałaby się tak ze do ciała przylegałyby lotki, a grot byłby z dala
wszyscy ruscy powinni być martwi, a moskwa spalona i posypana solą
podpis użytkownika
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
A mi się wydaje że grot powinien być poprudzony krwią.
Ale c🤬j nie strzelałem z łuku bloczkoweg, tradycyjnego ani refleksyjnego i nie zabiłem nigdy sarny więc nie jestem ekspertem.
Ale c🤬j nie strzelałem z łuku bloczkoweg, tradycyjnego ani refleksyjnego i nie zabiłem nigdy sarny więc nie jestem ekspertem.
Wszyscy pseudoznawcy nie wymądrzajcie się, kiedy nie znacie prawdy na 100%. Taka sytuacja jest możliwa, przemawia za tym fakt, że pysk jest lekko zdeformowany, czyli napuchnięty z jednej strony. Nikt nie widział zdjęć ptaków przebitych strzałą i doskonale funkcjonujących? Kiedyś nasz bociek przyleciał do kraju ze strzałą jakiegoś dzikusa z Afryki. A już najbardziej rozwaliła mnie odpowiedź powyżej: "A mi się wydaje że grot powinien być pobrudzony krwią"... A może ekspercie weź pod uwagę to, że zwierze mogło zostać trafione dużo dużo wcześniej niż zrobiono to zdjęcie i krew (jeśli w ogóle strzała została ubryzgana krwią) się zmyła lub starła?
zoomes napisał/a:
Dzięki jadłem =O
OK, lepiej nie wchodź na Hard.
Poważnie mówię: nie wchodź.
Nie!
Zamiast k🤬a zachęcić żeby się człowiek rozwijał to Ty śmiesz go k🤬a ograniczać? Ja p🤬le. Nie ogarniam.
Co wy tam wiecie o headshot'ach

sytuacja zapewne możliwa, ale te zdjęcia to fake, na pierwszym, jak i na drugim zdjęciu, strzała jest ułożona identycznie, jedynie została powiększona na drugiej ilustracji i wymazano kawałek górnej lotki.
edit, nawet na drugim zdjęciu jest ewidentnie w gorszej rozdzielczości
edit, nawet na drugim zdjęciu jest ewidentnie w gorszej rozdzielczości

Jak wiemy, sarny zyja w lasach. Powiedzcie mi zatem, jakim cudem z ta strzala w ryju mogla by sie ona poruszac w gestwinie? Na grocie nie ma krwi wiec strzala musiala by tak tkwic dosysc dlugo - i sarna nie zachaczyla przez ten czas o drzewo, krzak czy inne patalajstwo?
FAKE
FAKE