Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krzysztof1988 2023-07-29, 18:35 8
Piękny morderca. Mam nadzieję że na gołębie też polują. Coraz więcej tego gówna co wszystko obsra. Brawo dla kitku
Zgłoś
psotna_cipka 2023-07-29, 20:30
Skórka z kota na plecyki zimą jak znalazł
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2023-07-30, 0:11 5
psyhepl napisał/a:

Brawo kot ! nie jakieś tam psy obsrańce !

Jasna sprawa.

Enjoyable napisał/a:

Brawo kot! J🤬 to ćwierkające gówno co spać nie daje w weekendy i randomowo łeb obsra. Mam nadzieję, że kochane mruczki wytępią te wszystkie latające szczury.

To gówno gdyby nie koty nie miało by naturalnych przeciwników, mnoży się to gówno i występuje w potężnych stadach a tak kotki to jakoś chociaż trochę porządkują.

outline napisał/a:

Te luzem chodzące sierściuchy powinny być odstrzeliwane, k🤬y są takimi szkodnikami że szok.

Jakimi szkodnikami, twoje pozbawione własnych obserwacji natury myślenie jest szkodliwe. W TV Ci powiedzą co masz myśleć o atakach kotów na ptaki i już się do tego brędzlujesz.

Te miejskie ptasiory nie mają naturalnych przeciwników i właśnie koty są ulgą dla ekosystemów i natury gdyż redukują te mnożące się na potęgę miejskie ptactwo które jest w zdecydowanie za dużych i przerośniętych populacjach.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
Pan_Doktur 2023-07-30, 1:22 3
Vinyl napisał/a:

Zaczaił się sk🤬iel jak Janda na szczepionkę

Szanuję za pamięć

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
outline 2023-07-30, 11:02 1

Musashi_Miyamoto napisał/a:

Jakimi szkodnikami, twoje pozbawione własnych obserwacji natury myślenie jest szkodliwe. W TV Ci powiedzą co masz myśleć o atakach kotów na ptaki i już się do tego brędzlujesz.

W której tv tak k🤬a mówią pajacu? Czy tylko tak p🤬lisz. W której tv, w którym programie mi tak opowiadają?

Prawdą jest to, ze sk🤬ole polują, za takie p🤬lenie chyba dostałbyś w pysk od każdego chłopa co ma kota, to im ptaki i inne trofea na wycieraczkę sierściuchy przynoszą

Ja nie mówię tutaj k🤬a o gołębiach cieciu, polują na wróble, kosy i inne mniejsze. K🤬a chyba jeszcze gołębia upolowanego przez kota to nikt nie widział, ewentualnie jednostkowe przypadki. Ba znajdź mi takiego co gołębia na wycieraczkę przyniósł. Także przestań p🤬lić.

Zgłoś
Bejker 2023-07-30, 20:21
kocham koty i c🤬j
Zgłoś
bajt3l 2023-07-30, 20:36
Kto normalny nazywa kota "Dżizys"? Poj🤬e te zachodnie kraje

podpis użytkownika

Suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Zgłoś
p1etrucha 2023-07-31, 8:10
Jak to mówią: "z deszczu pod rynnę"
Zgłoś