👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hej, co to za przystojniak?... Czy to policja? Jakiś piękniś się włamał. O chwila, odwołuje. To tylko ja.

Hej Pops, nie było tortu więc kupiłem trochę zaprawy murarskiej.
Swoją drogą genialny temat, a komentarze jeszcze lepsze.
Jednak nie tylko ja byłem fanem tej kreskówki.
EDIT: Chlip, już mnie ktoś uprzedził.

Swoją drogą genialny temat, a komentarze jeszcze lepsze.

EDIT: Chlip, już mnie ktoś uprzedził.

-Zamawiam masło orzechowe na dobrze wysmażonych bananach.
- A na deser ?
- To samo tylko bez dżemu
- A na deser ?
- To samo tylko bez dżemu

I kiedyś takie kreskówki oglądały dzieciaki. Połowę tekstów Johnny'ego zrozumiałem po kilku latach, jak zacząłem się interesować babeczkami na poważnie
Dzisiejsze dzieci oglądają tylko odmóżdżający chłam. Nic dziwnego, że później wyrastają na cioty bez osobowości...

Dzisiejsze dzieci oglądają tylko odmóżdżający chłam. Nic dziwnego, że później wyrastają na cioty bez osobowości...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie