📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Mistrzowie "ogaraniania cacuszek" żałośni jesteście. Na forum co drugi to miszcz kierownicy, znawca silników, zawieszeń i król techniki jazdy gnojący wszystkich co mają inne zdanie. Na co dzień za to 14 letni Civic albo Golf 3 z wydechem z allegro i chińskimi ksenonami w sam raz na lans na sobotnie dicho.
Uwielbiam muscle cary... A my Polacy też mamy swoje "muscle cars" jak np polonez, a taki polonez truck to jak Chevrolet ElCamino

Taki se w tym model 1970 wiedzie prym ale za muscla zawsze piwo...
Zawiodłem się, jeszcze nikt nie napisał że jego passat z najlepszym na świecie silnikiem TDI jest lepszy.
Autko fajne, ale bym nim włączał alarmy dźwiękiem silnika.
Największy fabryczny 426 cu.in (7,0 V8) hemi miał 430KM, tu pisze że to 612, ale to chyba przegięcie bo 612 cu.in to ponad 10l a takich dużych to chyba nie robili.
Autko fajne, ale bym nim włączał alarmy dźwiękiem silnika.

Największy fabryczny 426 cu.in (7,0 V8) hemi miał 430KM, tu pisze że to 612, ale to chyba przegięcie bo 612 cu.in to ponad 10l a takich dużych to chyba nie robili.

Wysyp znawców którzy na co dzień ujeżdżają swoje dwukołowe potwory o pojemności 49 centymetrów sześciennych...
Zajebiste auto w serialu Nash Bridges były takie potwory i w sumie głownie dla nich go oglądałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie