podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNie cytuj mnie, ale z tego co wiem, Ruscy gowno by zrobili gdyby nie pomoc Amerkanow w sprzecie, zywnosci i surowacach...teraz im nikt nie pomoze poza paroma gownostanami....
Wielka brytania i inne kraje tez im słali czołgi samoloty i wszystko co sie dalo, byle samemu nie walczyc za duzo. A tez ruscy mowia ze sami wygai a lend lease to wcale nie mialo znaczenia xD smieszni sa i żałośni jak zwykle. A jeszcze p🤬la ze oni teraz to nie rosja ani zwiazek radziecki tylko federacja, a jakoś świetują rosji dokonania.
Jak Ruscy atakowali Ukre w lutym i wszyscy byli osrani co to bedzie, ze druga armia swiata wjedzie za tydzien do Polski itp.....ja tylko myslalem o setkach takich filmikow jak ten....gdzie Ruscy pokazuja jakimi sa memowymi blaznami, jaki maja tam burdel i notoryczny problem z logistyka, infrastruktura i innymi ruskami (najwiecej nap🤬lanek to od nich wlasnie). Czulem ze predzej zobaczymy nowe smieszne memy o ruskich czolgach niz ruskie czolgi....
To co gadasz, to nasza zachodnia propaganda. Poszukaj wywiadów z autentycznymi Polakami którzy tam walczą i dowiesz się jak to mniej więcej wygląda teraz na prawdę. Po za tym, co ma łamiący się dźwig do działań wojennych

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Nie cytuj mnie, ale z tego co wiem, Ruscy gowno by zrobili gdyby nie pomoc Amerkanow w sprzecie, zywnosci i surowacach...teraz im nikt nie pomoze poza paroma gownostanami....
Chińczyk pomoże, żeby kacap bił się i osłabiał. Po co chinom silny sąsiad, lepiej ich osłabić i uzależnić od siebie.