Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mrocznyzniwiarz 2020-12-25, 22:21
Technika nazywa się banana split i jest w c🤬j nieprzyjemna, ale mega trudna do zrobienia
Zgłoś
Halman 2020-12-25, 22:44
nehru napisał/a:

NIe przywołuj proszę tego imbecyla

boisz się mnie? prawidłowo hehehehe
Zgłoś
baronturbina 2020-12-26, 0:02 2
Halman napisał/a:

boisz się mnie? prawidłowo hehehehe

Ja się bardziej boje ze kiedyś spotkam cię na ulicy a mój pies powie ze jego zaginionym ojcem jesteś.
Zgłoś
raistpol 2020-12-26, 7:07
cedrikk napisał/a:

Banana split. Popularna technika

popularna? Pokaż mi ile było splitów w ufc np

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
LaChupacabra 2020-12-26, 12:28
nwonigers napisał/a:

nie ma nic pedalskiego w walce w parterze 2 spoconych kolesi, ktorzy niejednokrotnie nawet ustawiaja sie w pozycji 69 w te walce??? rozumiem ze chcialbys tak sie bawic z kolegami? dla mnie parter w mma to czyste pedalstwo.

Jeżeli dopatrujesdz się w tym pedalstwa to problem tkwi raczej w twojej głowie i twojej niepewności o własnej orientacji seksualnej.
Zgłoś
tills 2020-12-26, 12:39
nwonigers napisał/a:

nie ma nic pedalskiego w walce w parterze 2 spoconych kolesi, ktorzy niejednokrotnie nawet ustawiaja sie w pozycji 69 w te walce??? rozumiem ze chcialbys tak sie bawic z kolegami? dla mnie parter w mma to czyste pedalstwo.

Masz jakiś defekt z dzieciństwa ? Widziałeś może jak ojciec z kolegami się tak po ziemi tarmosili a potem Ci wmawiali że to tylko zapasy?
Zgłoś
Satansixsixsix 2020-12-28, 0:13
nwonigers napisał/a:

Taki pedał by Cie nie tknal ale za to naj🤬by tak że po walce byś halmanowi piwa stawiał. Lepiej być taka p🤬da jak Ty co się potu brzydzi. Dupe Tobie też matka wyciera p🤬dusiu??
Zgłoś
Tekos 2020-12-29, 19:10
nwonigers napisał/a:

Generalnie się nie zgodzę, bo uważam, że parter także może być 100% męski, ale sądzę, że walki Nurmagomedova są w c🤬j pedalskie - typ tak oplata nogami przeciwników krępując ich ruchy, jakby serio chciał ich wyr🤬ać. Nie mogę patrzeć na jego walki
Zgłoś