Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzwon
~krzys.toxic • 2014-01-20, 3:08
Chciałem się dzisiaj podzielić swoim wypadkiem samochodowym (zderzenie czołowe) pomimo ostrożnej jazdy nie byłem w stanie uniknąć zderzenia czołowego z renault. Póki co wrzucam fotki ze zdarzenia- kolizja miała miejsce w Osieku koło Lubina. Niestety moje autko nadaje się na złom.

19:20- dokładny czas zdarzenia!

Streszczenie:
Passat stoi z zamiarem skrętu w lewo, ładuje w jego tył golf następnie renault wymija oba samohcfody pakując się na mój pas co doprowadza do czołówki przy ok 40km/h a oto skutki...

Rano opiszę więcej na ten tamt. Musiałem sobie drinknąć ciutkębo psychicznie nie byłemw stanie ogarnąć tego.

BTW wyj🤬e mam na heaterów, mistrzów kierownicy i całą resztę która będzie p🤬lić co to nie oni i jak by nie zrobili.. ok 2 sekund to za mało na jakąkolwiek reakcję .

jeśli będzie ktoś ciekaw co i jak zapraszam do komentarzy...
rano opiszę dokładnie kolizję z rysunkami. (teraz nie jestem w stanie- musiałem zaaplikować sobię %)

zdjecia zaraz po powiadomieniu policji- jakieś2 min po zdarzeniu.

reszta zdjeć w komentarzach

podpis użytkownika

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
bob806 2014-01-21, 13:55
hmm taki stary a poduchy zadziały
Zgłoś
MArcin911 2014-01-21, 13:59 1
Nie znam się na szmelcwagenach ale patrząc na poszerzenia na błotnikach to nie był byle golfik z 1.4 czy sdi pod maską. W skrócie współczuję.

podpis użytkownika

* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 13:59
plus za brak drewna i automatu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 13:59 1
dres w 3-drzwiowym golfie z matulą na przednim siedzeniu....ten świat schodzi na psy
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:06 5
@Gilznosa
pewnie nie wiesz co to ironia.
więc powiem Ci w prost: świat schodzi na psy przez takich jak ty. ot co.
Może nie oceniaj człowieka, po tym, czym jeździ i na co go stać.
Dziwne, patrząc na datę urodzenia powinieneś o tym wiedzieć, ale cóż, inni umysłowo nigdy nie dorosną.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:10 5
Nie wiem co ludzie mają do golfa albo BMW :/ jeżeli nie ma wydechu wielkości wiaderka albo piętnastu naklejek typu "NOS", "Sparco" lub "Toyo" to są to bardzo dobre i ładne auta.
Zgłoś
zieloonyy 2014-01-21, 14:10
Cytat:

I najważniejsze - jeżeli miałeś dzwona, masz założony kołnierz, nap🤬la Cię wszystko powyżej pasa, nigdy, ale to NIGDY nie próbuj tej samej nocy kichnąć, bo bankowo się posrasz.

You made my day bro, piwo!
Zgłoś
kothletino 2014-01-21, 14:11
No ale plus jest taki że masz teraz dobry dostęp do komory silnika, turbo, intercoolery, blołofy świat tuningu stoi dla ciebie otworem.
Zgłoś
przerzuta 2014-01-21, 14:11 6
Pierwsze co zrobiła idiotka z Polo, to wysiadła i zapytała co najlepszego zrobiłem.

Strzał z armaty w jej tępy ryj.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:12 1
w takim wypadku gdzie nie ma Twojej winy, symuluj k🤬a ile się da, od razu mówisz, boli mnie głowa, rzygać się chce, proszę mi kołnierz założyć bo mnie szyja boli, kręgosłup itp. i lecisz na obserwacje do szpitala i symulujesz dalej. Dlaczego?
Mój znajomy miesiąc na l4, dobili mu do dupy, trochę symulacji, wziął sobie firmę która się zajmuje takimi sprawami i 9k dostał odszkodowania !! Najważniejsze to wszystkie badania itp ładnie dokumentować.
i btw, pasażerom też się należy
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:13 5
Piwo za zesranie sie przy kichaniu
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:24
@adaskowro

Dlaczego masz dwie różne felgi na przodzie ? Nasuwa się podejrzenie, że opony też były różne.
Co dalej z golfem się stało ?
Zgłoś
lechu92 2014-01-21, 14:30
Szkoda Golfa bo widze że blacharka w dobrym stanie.
Też mnie ciekawi co dalej z autkiem
Zgłoś
Enbeen 2014-01-21, 14:39 8

to jak wszyscy to wszyscy
tu akurat wypadek mojej siostry która wbiła się na czółko w tira
bez szwanku wyszła totalnie nic sie jej nie stało ani jednego zadrapania
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 14:42
W aucie z poduchami zawsze zapinaj pasy, bo nie sila uderzenia a właśnie one mogą cie zaj🤬. Jak takich poduszek nie posiadasz to wtedy twój wybór czy zapinać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie