👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałem Tico i kobietę która spłonęła na tylnym siedzeniu po tym, jak pijany rusek ciężarówką go najechał z tyłu.
TomRar napisał/a:
Szczerze to wolałbym jeździć 20 letnim twardym jak mój siur o poranku SAABem, niż jakimś 5-cio letnim gównem, które zostało zaprojektowane tylko pod testy zderzeniowe, a przy dachowaniu nagle się okazuje, że głowy nie mamy.
Uderzysz w coś mniejszego - super. Uderzysz w coś większego - brak jakiejkolwiek strefy zgniotu powoduje cholernie spore obrażenia

Penton napisał/a:
Uderzysz w coś mniejszego - super. Uderzysz w coś większego - brak jakiejkolwiek strefy zgniotu powoduje cholernie spore obrażenia osobiście wolę mieć coś co przyjmie na siebie siłę uderzenia
Ale to od zawsze tak było, że uderzenie w coś większego niesie za sobą poważne skutki niezależnie czy to 20 letni trup czy nowe błyszczące gówno
blokern napisał/a:
jest i idiota od matiza
Ty chyba, ćwoku pancerny, dawno kopa w tę tłustą dupę nie dostałeś? Czego się tu wymądrzasz? Czemu wyzywasz kogoś od idiotów bo miał Matiza? Jakbyś miał trochę doświadczenia życiowego to byś zrozumiał co miałem na myśli a tak tylko wychodzisz na ćwoka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie