Czuć prędkość, nawet na takim kiepskim filmiku... Trzeba przypomnieć, że auto jest z lat '90.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
8 seria nie była sportowym samochodem tylko GT, czyli tak zwane luksusowe coupe. Rywal Mercedesów SL i CL, więc nie wymagajcie aby miała nie wiadomo jakie osiągi.
konto usunięte
2011-02-21, 20:46
jak zjechał na prawy pas już myślałem, że będzie kogoś puszczał...
Skoro mówimy o autach ze sprężarkami to tu mamy M6 V10 z biturbo:
konto usunięte
2011-02-21, 20:56
Raz w życiu widziałem M6 to było na stacji gdzieś w Hiszpanii a auto na francuskich blachach, wcześniej nie wiedziałem że jest pakiet M do serii 6
Każda 6er może mieć pakiet M (różne elementy z prawdziwego M6: zderzaki, progi, zawieszenie). To jest różnica - prawdziwe M6 ma silnik 5L V10.
konto usunięte
2011-02-21, 21:08
mcmt napisał/a:
Na pokaz?
1zł/1km to wcale nie taki nieekonomiczny wynik. Troszkę musisz uzupełnić wiedzę i skorygować poglądy w oparciu o ilość aut, które jeżdżą po polskich drogach, oscylując wokół tych parametrów.
To nie jest dużo?! Ty burżuju!
eee burżuje to są odpowiedzialni za ceny paliwa...
konto usunięte
2011-02-21, 21:26
mcmt, też racja, ale skoro 20l/100km to dla Ciebie nie jest dużo to naprawdę musisz być pozytywnie zakręcony na punkcie motoryzacji
Nie do końca wierzę w to 20l/100km. Mnie ostrzegano, że mój silnik też będzie 20l/100km pił a okazuje się, że niekiedy w mieście zejdę poniżej 15l a na trasie 11l. Rzadko jednak patrzę na spalanie, bo w przypadku tych aut nie na to się patrzy.
konto usunięte
2011-02-21, 21:37
A wyobraźcie sobie Panowie wychodzącą sarenkę lub inną zwierzynę. Sam miałbym podobne starcie gdybym nie zwolnił

Wyobraźni życzę hehe
konto usunięte
2011-02-21, 22:38
czy ktoś się orientuje po jakiej autostradzie on tak pedzil? ;>
bo, że niemiecka to akurat widac
Wiadomo filmik od MCMT musi być bejca
konto usunięte
2011-02-21, 23:11