👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
happyface napisał/a:
k***a, ile można
Lepsze to niż murzyny z trumną.
bigsexy napisał/a:
Lepsze to niż murzyny z trumną.
Świete słowa leci piwo

banasinski.jbt napisał/a:
Nie wolno drzeć łacha z pisiorów? Jedyna prawilna beka to ta z lewaków i pedałów jak rozumiem, hm?
Przecież Pisiory to lewaki baranie
Nie wolno drzeć łacha z pisiorów? Jedyna prawilna beka to ta z lewaków i pedałów jak rozumiem, hm?
Przecież PiS to lewica. A do tego taka Socjal Narodowa. Takie ciamajdowate NSDAP.
wiesz, ze pis jest tak samo lewicowy, jak lewaki o ktorych tam piszesz? XD
DarioLee napisał/a:
hehe stonoga zawsze śmieszny
Jedyny śmieszny stonoga to zdeptany na chodniku...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie