Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:14
septiq 2014-01-09, 0:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CygańskieDisko 2014-01-09, 0:14
Po transformacji to będzie Kot-wampir w 3D.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-09, 0:17 4
Wpiszcie sobie na fb: Salon Tatuazu Jastrzebie Zdrój (pisownia oryginalna)

Wrażenia niezapomniane.
Zgłoś
Sk8ter 2014-01-09, 0:18 8
To kot wampir- po prostu umarł jak został wystawiony na słońce
Zgłoś
moskalowy 2014-01-09, 0:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GuziX 2014-01-09, 0:21
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-09, 0:32
Farciaż.
Jakby mi kto taką dIarę walnął to wolałbym łapę sobie przy samym tyłku odrąbać, a jemu organizm odrzucił i tylko blizna będzie.
Oczywiście honorowa, sześciu instruktorów Krav-Magi go kwasem polewało, ale nie przeżyli.
Zgłoś
HackerAGD 2014-01-09, 0:44
Zgłoś
Bociek 2014-01-09, 0:45 11
Sithios napisał/a:

Sam robiłem tatuaż za ponad 400 zł i wiem że lepiej dopłacić

Pewnie to jakiś tattoo saloon w 8tysięcznej mieścinie, chyba że tatuowałeś sobie kropkę pod okiem..
..podziwiam odwagę bądź wyśmiewam głupotę, nie potrafię się zdecydować
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-09, 0:51
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-09, 1:06
Zgłoś
kowalik 2014-01-09, 1:15
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-09, 1:20
@up
lizaka bym za to nie dał. Fajnie, że ty widzisz w tym dobre wykonanie.
PS nie chodzi mi o pomysł, ale o wykonanie
Zgłoś
Nazgrel 2014-01-09, 1:21 2
Zgłoś
VanHelsing 2014-01-09, 2:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem