Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:15
Egzamin
konto usunięte • 2012-02-15, 5:04
Sytuacja z egzaminu.
Profesor - Mam nadzieję, że każdy ma arkusz papieru kancelaryjnego, za chwilę zapiszę na tablicy pytania, za poprawną odpowiedź stawiam jeden punkt, za niepoprawną zero, nie daję żadnych połówek, ćwiartek et cetera. Proszę odpowiedzieć wyczerpująco, zawierając wszystkie możliwe aspekty. Aby zdać, wymagane jest 50% plus 1.

Profesor zaczął zapisywać na tablicy pytania. Po drugim odłożył pisak, spojrzał na salę i rzekł - Macie pół godziny, życzę powodzenia.
Zgłoś
zilo210 2012-02-15, 17:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 17:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 17:37
Zgłoś
Wojna:) 2012-02-15, 17:39
Jaki to jest papier kancelaryjny?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-15, 19:59 2
Jakie tepe ludzie na tym sadisticu (facepalm). Az strach pomyslec co by bylo gdyby napisal 3 zadania (tak, wtedy jedynym sposobem aby zdac tez by bylo odpowiedzenie poprawnie na wszystkie, ale jeszcze ciezej to wytlumaczyc).
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-16, 1:03
wy się śmiejcie, ja mam tak na niemieckim w szkole średniej ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-19, 18:18
SamChi napisał/a:

Jakie tepe ludzie na tym sadisticu (facepalm). Az strach pomyslec co by bylo gdyby napisal 3 zadania (tak, wtedy jedynym sposobem aby zdac tez by bylo odpowiedzenie poprawnie na wszystkie, ale jeszcze ciezej to wytlumaczyc).

Rozumiem, że uważasz, że mając 3 zadania, zrobisz dwa poprawnie to uzyskujesz mniej niż 51%? Jeśli tak, to gratuluję..
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-22, 11:24
Quwer napisał/a:

Rozumiem, że uważasz, że mając 3 zadania, zrobisz dwa poprawnie to uzyskujesz mniej niż 51%? Jeśli tak, to gratuluję..

Nie 51%, tylko 50% plus jeden punkt.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 18:13
Neophyte napisał/a:

Czy tylko ja uważam, że to bez sensu.... Tak jakby brakowało ciągu dalszego... no nie wiem puenty?

Powiedzcie mi jak można być tak tępym?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem